Coppa Grinta!

Grinta! bundelt ook in 2016 topevenementen voor fietsers in de 'Coppa Grinta!'. Als fietser van één van deze elf kwalitatieve toertochten doe je alleen maar voordeel!

11 toertochten
Elf tochten behoren in 2016 tot de Coppa Grinta!, verspreid van eind februari tot eind augustus.

27.02 Kuurne-Brussel-Kuurne Cyclo (Kuurne) 
19-20.03 Roeselaarse Heuvelklassieker (Roeselare) 
26.03 E3 Velo (Harelbeke) 
09.04 Klassieker van het goede doel (Zulte) 
30.04 Kwaremont Classic (Kuurne)
15.05 Belcantour (Westouter)
16.05 Fiets Wijs! Classic (Tielt) 
04.06 Grinta! Challenge (Doornik)
16-17.07 Peugeot-Classics Vandecasteele (Kortrijk)
31.07 Classico Boretti (Herentals)
25-28.08 West-Vlaanderens Mooiste (Roeselare) 

Kwaliteitslabel
De Coppa Grinta! is een driesterrencircuit van toertochten. Organisaties die opgenomen zijn in het circuit van de Coppa Grinta! dragen een virtueel kwaliteitslabel. De toertocht in kwestie heeft een uitdagend parcours, een goede bevoorrading en degelijke faciliteiten voor de deelnemers. Bovendien promoten alle organisatoren die hun event linken aan de Coppa Grinta! de campagne ‘Fiets Wijs!’ die de fietscommunity aanzet om proper(der) te fietsen.

Het goede doel
Fietsen en tegelijk het goede doel steunen: ook dat is de Coppa Grinta!. Wie deelneemt aan een toertocht van de Coppa Grinta!, schenkt automatisch ook een deeltje van zijn/haar inschrijvingsgeld aan een goed doel. 

Jouw unieke inlogcode
Als deelnemer van de Coppa Grinta! geniet je een bijkomend voordeel: je kan in de prijzen vallen! Bij het inschrijvingspakket aan één van de negen tochten van de Coppa Grinta!, ontvang je een kaartje met daarop jouw unieke inlogcode. Daar kan je dan bijgevolg mee aan de slag op deze pagina. Registreer je code hier en maak kans op een wieleroutfit van Kwaremont.