MIO Cyclo™

MIO Cyclo™ is een navigatietoestel gemaakt door fietsers en voor fietsers. Wat heeft de fietser van vandaag nodig, waaraan moet het moderne fietsnavigatiesysteem beantwoorden? Het antwoord is heel transparant. Het toestel moet eenvoudig en gebruiksvriendelijk zijn. Een toestel dat zichzelf uitwijst en dat een meerwaarde biedt aan elke fietservaring, zowel aan die van de recreatieve als de sportieve en de competitieve fietser.

Eenvoud en gebruiksgemak vormen de rode draad bij MIO Cyclo™. MIO Cyclo™ opteert voor een beperkt aantal knoppen en functies.

De 'Surprise Me'-functie is hét visitekaartje van de MIO Cyclo™-software. Waar je ook bent in Europa kan je aan de hand van het ingeven van een bepaalde afstand een route creëren. De 'Surprise Me'-functie countert de herhaling, het fenomeen van de platgereden paden, die je al zo vaak hebt aangedaan . 'Surprise Me' verrast je, stuurt je langs wegen waar je misschien nog nooit kwam en maakt elke fietservaring completer.

Op het scherm van je MIO Cyclo™ verschijnen interessante Bike POI's (points of interests, nvdr.), of het nu gaat om de dichtstbijzijnde fietsenwinkel dan wel een leuke plek waar je wat kan drinken of een hapje kan eten. Recent voegden we ook een telefoonfunctie toe waarbij op het scherm van het MIO Cyclo™-toestel de naam van de beller verschijnt. Zo zie je meteen of het de moeite loont meteen te stoppen en terug te bellen.

MIO Cyclo™ zorgt voor slimme oplossingen voor de problemen en wensen van de actieve fietser. We hebben niets liever dat de fietser ons blijft prikkelen, ons blijft inspireren om een topproduct in de markt te zetten. Een eenvoudig product gemaakt voor en door fietsers, dat je kan gebruiken op elk terrein. Zelfs op het parcours van de allergrootste wielerklassiekers...

Veel fietsplezier en geniet ten volle van de MIO Cyclo™-ervaring!

Ontdek meer van de klassiekers!

Zij testen MIO CycloTM!

Vijf Grinta!-lezers gingen op pad op het parcours van de grote wielerklassiekers. Ze waren gewapend met een MIO CycloTM en brengen hier verslag uit van hun rit.

 • Bart De Keyser

  Binnenkort lees je hier zijn verslag
 • Wouter De Ruyck

  Binnenkort lees je hier zijn verslag
 • August Muys

  Binnenkort lees je hier zijn verslag
 • Joyce Verdonck

  Het MIO Cyclo 505 navigatietoestel monteren op het koersstuur bleek geen evidentie te zijn. Er kwam nogal wat denkwerk aan te pas. Bekijk hier het montagefilmpje: www.youtube.com/watch?v=XT_MDkkZ2dI
 • David Verbrugghe

  Binnenkort lees je hier zijn verslag