Gruppo Sportivo Grinta! (kortweg GS Grinta!) of 'sportgroep' Grinta!.

Zo heet onze nieuwe fietscommunity. We gaan back to basics, terug naar waar het allemaal écht om draait: het fietsen en de passie voor de fiets. Dat is wat ons allemaal bindt, toch? En hoe kunnen we die band concreter maken dan via de nieuwe en enige echte officiële wieleroutfit van Grinta!. Bestel 'm nu via onze webshop!

 

Topkwaliteit
'G.S.' (Gruppo Sportivo) prijkt op de borst, net zoals bij de truitjes van vele Italiaanse wielerteams van weleer. Noem het een vleugje nostalgie in een voor de rest moderne en strakke wieleroutfit die het neusje van de zalm is. Getekend
Vermarc, kledijleverancier van de grootste wielerploegen. De outfit komt in twee kwaliteiten (Pro Racing Research en de iets goedkopere Sportline), zowel in heren- als damesuitvoering. Verder zijn er nog tal van accessoires (zomerpet, windvest) om jouw outfit helemaal 'af' te maken.

Bestellen
Onze wieleroutfit bestellen doe je via www.grinta.be/nl/shop. Je kan losse items bestellen of gaan voor een volledig kledijpakket. Sla er de maattabel op na voor de bepaling van jouw kledijmaten.

Sharen! #gsgrinta
Bestel nu jouw wieleroutfit, een los item of nog beter: een volledige kledijset, draag daarna die outfit en maak voortaan deel uit van onze fietscommunity. Fiets ermee en tweet (#gsgrinta), Facebook, Instagram en deel ons jouw fietsfoto's en -verhalen. Deel jouw passie met ons en wij brengen ze in beeld. Online, op onze social media én in het magazine.

Voordelen
De wieleroutfit van GS Grinta! aanschaffen en dus zo 'lid' worden van onze fietscommunity levert nogal wat voordelen op. Zo ontvang je sowieso gratis een Grinta!-bidon en geniet je van heel wat speciale acties en wedstrijden, exclusief bestemd voor de leden van GS Grinta!.