Review schoenen Northwave: ‘Het zijn gewoon toppers’

09.11.2015
Review schoenen Northwave: ‘Het zijn gewoon toppers’

Online lezers van Grinta! geven hun oordeel over schoenen van Northwave.


Lees meer...

Eerste ‘Officina Edoardo Bianchi’ geopend
25 april 2012

In het Italiaanse Bergamo is de allereerste Bianchi-fietswinkel geopend. Deze fietszaak is eigendom van het legendarische Italiaanse fietsmerk en zal ook gerund worden door Bianchi.

Bergamo is één van de belangrijkste fietssteden van Italië. Dat en het feit dat de stad op een boogscheut van de Bianchi-fabriek in Treviglio ligt hebben ervoor gezorgd dat de allereerste ‘Officina Edoardo Bianchi’ net daar de deuren opende.

De winkel, die drie verdiepingen telt, combineert een emotionele aanpak van de fietsen, accessoires en kledij met de uitzonderlijke zin voor detail. Het gelijkvloers wordt gedomineerd door een videowall die de recente en legendarische overwinningen van Bianchi toont. Daarnaast is er het fietsatelier dat zodanig opgesteld is dat wielerliefhebbers en omstanders hun ogen de kost kunnen geven terwijl de vaklui de Bianchi-juweeltjes onderhouden en herstellen. Tevens word je bij het binnenkomen van de winkel verwelkomd door de allerlaatste Bianchi-kaders.

De kelderverdieping biedt plaats aan een expositieruimte waar alle legendarische Bianchi-materialen en -fietsen tentoongesteld worden en een atelier waar de fietsmaten kunnen opgemeten worden zodat iedere klant de juiste fiets onder het achterwerk geschoven krijgt.

Op de bovenverdieping kan je de verschillende uitrustingen van de professionele teams die met Bianchi-materialen rijden en andere hightech-fietskledij vinden.

Terug naar lijst