quiztest.jpg

Grinta! SUPERPRESTIGE Wielerquiz

powered by Kwaremont

Grinta! en Kwaremont laten je quizzen! We stellen jouw kennis van de wereld van de fiets en de koers op de proef! Kortom: demarreer en prepareer je voor onze Superprestige Wielerquiz! 

5 voorrondes
De Superprestige, de finale van onze quiz, bereik je niet zomaar. Eerst dient jouw quizploegje de voorronde te overleven. Je kan je als ploeg online inschrijven voor één van de vijf provinciale voorrondes die op vrijdagavond 22 maart 2013 worden georganiseerd. De drie best scorende ploegen per provincie plaatsen zich bijgevolg voor de finale die op 27 april 2013 in het Wielermuseum Roeselare wordt georganiseerd: de eigenlijke Superprestige.

Inschrijven
Gaat je hartslag al de hoogte in? Slaan die grijze hersencellen al aan het trainen? Hieronder schrijf je jouw ploeg (minimum 4, maximum 5 personen per ploeg) in voor één van de provinciale voorrondes op 22 maart. Opgelet: wees er snel bij, de plaatsjes zijn immers beperkt. Per deelnemende ploeg betaal je ter plekke 15 euro. Na de verplichte (!) inschrijving (via onderstaand formulier) ontvang je een bevestigingsmail met alle (praktische) info over de voorronde waaraan jouw ploeg zal deelnemen.

De eer
Wie was elfde in de Clasica San Sebastian van 1983? Nee, dat soort vragen hoef je niet te verwachten. De quiz zal zich richten op de wielersport en aanverwante thema's maar gaat verder dan kurkdroge weetjes en feitjes. Alle deelnemers worden verwend want getrakteerd op twee gratis Bavik-biertjes. De winnaars van de quiz mogen uiteraard rekenen op een extraatje! Maar bovenal is het om de eer te doen. Want… eens laureaat van de Superprestige, altijd laureaat van de Superprestige!

  Provincie Antwerpen:
Den Hertog VOLZET
Draaibrugstraat 18, 2250 Olen
  Provincie Limburg:
Au Phare
Grote Markt 21, 3700 Tongeren
  Provincie Oost-Vlaanderen:
Taverne De Toren VOLZET
Enclus du Haut 53, 7750 Orroir (bovenop Kluisberg)
  Provincie Vlaams Brabant:
Taverne Gertrude VOLZET
J. Vandoorslaerstraat 34, 1840 Steenhuffel
  Provincie West Vlaanderen:
D&M Sportcafé VOLZET
Nieuwenhuyse 49, 8520 Kuurne