Win een pakket WD-40 onderhoudsproducten t.w.v. 70 euro

Hou je tweewieler tiptop in orde met de onderhoudsproducten van WD-40. Vijf fietsproducten van hoge kwaliteit moeten fietsers, zowel bikers als wegfietsers, op de best mogelijke manier verder helpen. De nieuwe producten werden ontwikkeld in samenwerking met professionele fietsers en technici uit de fietsbranche. Jij kan deze vijf producten, aangevuld met het WD-40 Multi-Use Product, winnen!

De WD-40 lijn bestaat uit twee producten die gericht zijn op de reiniging van fietsonderdelen. Zo is er de WD-40 BIKE Degreaser, bedoeld om metalen te reinigen. Vervolgens is er ook de WD-40 BIKE Cleaner, een shampoo voor het verwijderen van het meest hardnekkige vuil van frame, banden en velgen. Daarnaast zijn er ook nog drie verschillende soorten smeermiddelen: de WD-40 BIKE Wet Lube, Dry Lube en All Conditions Lube. Zelfs al fiets je door regen of wind, alles blijft optimaal gesmeerd.

Wat je moet doen om een WD-40 pakket ter waarde van 70 euro te winnen? Heel eenvoudig. Zoek het sleutelwoord van ons kruiswoordraadsel en benader ook zo dicht mogelijk het juiste antwoord op de schiftingsvraag. Succes!

www.wd40.be

Het sleutelwoord in Grinta! 58 was overigens ‘spaarzaam’. Daan Van Noten uit Antwerpen wint een Thule Velocompact 925 fietsdrager! Proficiat!