Laatste artikels

Blog

Blog Helletocht in Waals-Brabant
12/09/2021 - Bart Vandermaelen

Helletocht in Waals-Brabant

De kans dat je ooit al in de verleiding werd gebracht om te gaan fietsen in Waals-Brabant, is hoogstwaarschijnlijk klein. De streek is vrij onbekend en plaatsnamen als Grez-Doiceau, Chaumont-Gistoux, Lasne of Genappe doen vast geen belletje rinkelen. Tenzij je ergens in de zuidrand van Leuven of in de buurt van Overijse woont, is dit een stukje België waar je eigenlijk maar weinig te zoeken hebt. Tenzij… je van kasseien, hellingen en ander ongein houdt.

Getest

VIDEO: Kärcher K5 Premium Smart Control hogedrukreiniger
11/10/2021 - Gilles Bultinck

VIDEO: Kärcher K5 Premium Smart Control hogedrukreiniger

Sinds jaar en dag sieren de gekende gele Kärcher hogedrukreinigers materiaalposten in cyclocrosswedstrijden over de ganse wereld. Toch wordt vaak gesteld dat je fietsen niet mag poetsen met een hogedrukreiniger. Met de Kärcher K5 Premium Smart Control ondervonden we dat dit dogma verleden tijd is. We reinigden onze fiets makkelijker en met veel minder water in vergelijking met een traditionele tuinslang. In onderstaand filmpje zie je hoe we dat deden.

100% Getest: 9th Wave 4-Shore
11/10/2021 - Redactie

100% Getest: 9th Wave 4-Shore

Helaas waren er vorige winter geen strandraces. Corona gooide roet in het eten en de volledige kalender werd geannuleerd. Dit weerhield ons er niet van om af en toe richting de Belgische kust te trekken en wat kilometers te malen op het strand. Met een setje 9th Wave 4- shore wielen in de fiets waanden we ons een echte ‘beachracer’. Nu het nieuwe beachseizoen er stilletjes aan zit aan te komen is dit de ideale moment om onze bevindingen openbaar te maken.