Laatste artikels

Nieuws Vijf tips voor de woonwerkfietser
16/11/2018 - Roel van Schalen

Vijf tips voor de woonwerkfietser

Je staat op in het donker en je komt thuis in het donker: die tijd van het jaar is het. De fietsende forens heeft dan wel het geluk dat hij altijd lekker wakker gewaaid op zijn werk aankomt en een gezond lijf overhoudt aan zijn dagelijkse ritten heen en weer, toch is het niet altijd even gemakkelijk om kou en ochtenddauw monter tegemoet te treden. Vandaar dat we een paar tips geven om het pendelen afwisselend, gemakkelijk en veilig te houden.

Blogs

Getest

100% Getest: Everysight Raptor smartglasses
12/11/2018 - Roel van Schalen

100% Getest: Everysight Raptor smartglasses

We zitten al een tijdje in het era van virtual reality, augmented reality, robots en dies meer. Maar zo snel als we als mens kunnen denken en fantaseren, zo snel zijn die gedachten en fantasieën nog niet in reality omgezet. Toch gaan we stap voor stap naar een meer elektronica-gedreven wereld. Ook als fietser. De laatste nieuwigheid zijn smartglasses voor fietsers. We testten de Raptor GPS-bril van het Israëlische bedrijf Everysight.

100% Getest: Wilier Cento1 Hybrid
07/11/2018 - Bart De Schampheleire

100% Getest: Wilier Cento1 Hybrid

Wie zich herinnert dat de huidige partij Groen in 1979 als Agalev werd opgericht, is sowieso een potentiële koper van een Wilier Cento1 Hybrid wegens oud genoeg. Agalev was de afkorting van ‘Anders GAan LEVen’ (later werd er ook ‘Anders Gaan Arbeiden, Leven En Vrijen’ van gemaakt, LOL), voor wie op een racefiets met elektrische trapondersteuning rijdt zou ik een nieuwe partij willen oprichten: Agafiets. Van ‘Anders Gaan Fietsen’.