Actua

Productnieuws Retül Bike Fitting: Teller Op Nul
08/12/2018

Retül Bike Fitting: Teller Op Nul

Wie oud genoeg is om nog met een klassiek roadbook genavigeerd te hebben, die kent de term ‘Teller Op Nul’. Bij dat klassieke systeem van navigeren met bolletje-pijltje nota’s werd je als fietser, motorrijder of rallypiloot immers altijd na een aantal kilometers gevraagd om de dagteller van je voertuig op nul te zetten, kwestie van te voorkomen dat alle kleine foutjes in de metingen zich zouden opstapelen tot één grote fout met dikke ellende als gevolg. De Retül bike fitting sessie die ik bij Specialized Europe volgde geldt in mijn geval als ‘Teller Op Nul’.

Productnieuws Marktoverzicht: sokken, winterschoenen en overschoenen
05/12/2018

Marktoverzicht: sokken, winterschoenen en overschoenen

Handen en voeten krijgen het in de winter zwaar te verduren. Aan de uiteinden van je ledematen is de bloeddoorstroming sowieso al minder, dus als nattigheid en koude daar hun werk kunnen doen, ben je er gegarandeerd aan voor de moeite. Gelukkig heb je om je voeten warm en droog te houden tegenwoordig veel mogelijkheden. In Grinta! 71 vind je straks nog meer inspiratie en per productgroep een 100% Getest item, maar hierbij alvast een paar ‘essentials’ Omdat je ze in dit weer nodig hebt...

nieuws Dit is de Grinta! store van deze week: Minne Sport
02/12/2018

Dit is de Grinta! store van deze week: Minne Sport

Bij Minne Sport in Ieper staat men voor een persoonlijk aanpak en advies op maat. En dat loont, want Minne Sport werd verkozen tot 'Tweewielerwinkel van het jaar 2018'! Elk type fietser wordt in zijn of haar zoektocht stap voor stap begeleid. Iedereen die bij Minne Sport een fiets koopt wordt eerst gemeten – een zogenaamde 'bikefit' – waardoor de fiets je als gegoten zit. Bovendien kun je alle fietsen testen op een afgesloten testparcours.