Actua

nieuws Flanders De Ronde: Zwift toppers ontmoeten mekaar in levende lijve
20/03/2018

Flanders De Ronde: Zwift toppers ontmoeten mekaar in levende lijve

In ons land zijn al meer dan tienduizend fietsers op Zwift actief en een deel daarvan nam sinds oktober wekelijks deel aan een regelmatigheidscriterium van de Belgian Zwift Riders. De beste tien in elke categorie namen het afgelopen zondag tegen elkaar op tijdens het eerste officiële Zwift event in ons land. 'Flanders De Ronde', in de lokalen van Cycling Power Ghent, was voor de deelnemers meteen ook een eerste gelegenheid om elkaar in levende lijve te bekampen.

nieuws Grinta! store van de week: Van Eyck Sport uit Sint-Pauwels
17/03/2018

Grinta! store van de week: Van Eyck Sport uit Sint-Pauwels

Van Eyck Sport Sint-Pauwels is de jongste telg van de bekende fietsenzaak met hoofdzetel in Aalst. Sinds april 2014 vult de winkel een blinde vlek op die Van Eyck nog had in het Waasland en een deel van de provincie Antwerpen. Enkele medewerkers verhuisden van de andere filialen naar Sint-Pauwels zodat de professionele dienstverlening waarvoor Van Eyck bekend staat onmiddellijk kon worden aangeboden. Bovendien krijgen de medewerkers en fietsherstellers regelmatig bijscholing, zodat ze op de hoogte blijven van de recentste ontwikkelingen.

productnews Canyon verbaast met nieuwe gravelbike
15/03/2018

Canyon verbaast met nieuwe gravelbike

Het parcours dat de Duitse online fietsenboer Canyon in het voorbije decennium aflegde mag je op zijn zachtst gezegd 'opmerkelijk' noemen. Verkochten Roman Arnold en zijn kornuiten aanvankelijk vooral no nonsense aluminium fietsjes, dan zijn ze de voorbije jaren uitgegroeid tot trendsetters in diverse takken van de wielersport. Nadat ze met de Speedmax tijdritfiets en de Inflite crossfiets al voor 'gamechangers' zorgden, doen ze dat nu opnieuw met de opmerkelijke Grail gravelfiets.

productnews Maserati en Montante lanceren exclusieve single speeds
13/03/2018

Maserati en Montante lanceren exclusieve single speeds

Maserati en Montante hebben elkaar opnieuw gevonden. Onder de vlag van Maserati brengt het eveneens Italiaanse Montante een reeks single speeds op de markt. Deze collectie racefietsen is gebaseerd op iconische automodellen van Maserati. Van elk exemplaar wordt een gelimiteerd aantal geproduceerd dat gelijk staat aan het bouwjaar van het desbetreffende model. De fietsen zijn vanaf nu te bestellen bij de officiële Maserati-dealers (vanaf 1.475 euro).