Baanrenner probeert bunny hop, maar faalt. Dan gebeurt er dit...

Deze baanrenner gaat voortaan als schlemiel door het leven. Op een wielerpiste in het Zweedse Falun ging hij hard onderuit na een mislukte bunny hop. De video verspreidt zich razendsnel over internet.

13/11/2017 - Tekst: Redactie // Foto's: Twitter

Het is niet duidelijk wanneer de video precies is geschoten, maar hij is circa anderhalve week geleden online gezet. En sindsdien wordt de video massaal gedeeld.

In de video maakt de renner een bunny hop. Dat doet hij omdat de piste deels is verlaagd, zodat baanrenners van buiten naar het middenterrein kunnen. Over een tunnel onder de piste beschikt deze velodroom kennelijk niet.

Óf de baanrenner wordt verrast door de plotse verlaging, óf hij probeert een show op te voeren. Feit is dat zijn bunny hop hopeloos faalt en hij vroeger landt dan gepland. Het komt hem op een harde valpartij te staan.

Tags:

Gerelateerde artikels

nieuws Enervit is de nieuwe voedingspartner van de Iron Man Europe Series
Enervit is de nieuwe voedingspartner van de Iron Man Europe Series
10/05/2018 - Cyclefeed

Enervit is de nieuwe voedingspartner van de Iron Man Europe Series

Enervit, de Italiaanse nummer één op vlak van sportvoeding, is de nieuwe officiële voedingspartner van de IRONMAN® European Tour. Enervit zal jaarlijks meer dan 40 wedstrijden in Europa voorzien van sportvoeding en trainingsadvies met als doel alle atleten zo goed mogelijk te ondersteunen, voor, tijdens en na hun wedstrijd. Zo zullen ook alle deelnemers van de Iron Man Luxemburg & de Iron Man Maastricht kunnen gebruik maken van de Enervit producten.