Grinta! store van de week: Emrin Cycles uit Nieuwenrode

Een tweewielerzaak die service hoog in het vaandel heeft staan is Emrin Cycles in Nieuwenrode. De zaak waar door de jaren heen al vier generaties aan het roer stonden, heeft een eigen poets- en brengservice. Alle type fietsers worden geholpen. Met recht is deze winkel Grinta! store van de week.

11/03/2018 - Tekst: Redactie // Foto's: Thomas De Boever, Ruth Wytinck, David Stockman

Cycles Emrin

  • Spenaardstraat 35
  • 1880 - Nieuwenrode  België

Contactgegevens

Openingstijden

  • Zondag en maandag: gesloten
  • Dinsdag tot en met vrijdag: 8:30 – 12:00 & 13:00 – 18:30 uur
  • Zaterdag: 9:00 – 17:00 uur

Tags:

Gerelateerde artikels

nieuws Voordracht 'Testosteron in het peloton'
21/02/2018 - Bart De Schampheleire

Voordracht 'Testosteron in het peloton'

Op 8 maart brengen Dirk Draulans en Marc Peeters in het Centrum Ronde van Vlaanderen in Oudenaarde het avondvullend programma 'Testosteron in het peloton'. Marc Peeters (die vanuit fietsongeval.be de rubriek 'Juridisch' in Grinta! verzorgt) bouwt de bruggetjes tussen de vijf hoofdstukken waarin Knack-journalist, bioloog en TV-gezicht Dirk Draulans op zoek gaat naar de parallellen tussen een peloton fietsers en het dierenrijk.

nieuws Jonge knul (2) steelt harten wielerfans met beklimming van de Sella
02/07/2018 - Redactie

Jonge knul (2) steelt harten wielerfans met beklimming van de Sella

De Dolomieten waren de afgelopen weken het decors van verschillende wielerevenementen. Vorige week was er de Sellaronda Bike Day en afgelopen weekend gingen duizenden renners van start in de Maratona dles Dolomites. Benjamin, een jonge knul (2) met een loopfietsje, steelt nu de harten van wielerfans over de hele wereld. Een filmpje waarin hij de Sella beklimt, gaat viral. Volgens Italiaanse media heeft hij de berg helemaal beklommen.

nieuws Grinta! store van de week: Van Eyck Sport uit Dadizele
11/02/2018 - Redactie

Grinta! store van de week: Van Eyck Sport uit Dadizele

Van Eyck Sport Dadizele heeft op vrij korte tijd naam gemaakt als West-Vlaamse tak van de bekende fietsenzaak met hoofdzetel in Aalst. Opvallend veel bezoekers spreken Frans. De winkel is dan ook uitstekend gelegen voor klanten uit Henegouwen en het noorden van Frankrijk. Naast de vele fietsen vindt u ook kledij, helmen, brillen, schoenen, onderdelen, accessoires en een uitgebreid gamma sportvoeding tegen uiterst scherpe prijzen.