Grinta! store van de week: Rudyco BVBA uit Hamme

Rudy, Veronique en werknemers van Bicycles Rudyco uit Hamme vieren dit jaar hun 25e verjaardag. Ze verwelkomen u graag in hun Specialized Elite Shop en geven graag advies om de fiets van uw dromen te vinden. De winkel draagt kwaliteit en service en dienst na verkoop hoog in het vaandel. Men neemt er ruim de tijd om samen met de klant de juiste fiets te kiezen uit het ruime assortiment.

19/05/2017 - Tekst: Senne Verhaeghe // Foto's: Thomas De Boever

Het merk Rudyco keert dit jaar terug in hun gamma om zo hun jubileum te vieren. De fietsen van in de beginjaren van de winkel keren terug, alsook eigen tenues. De fiets kan ook worden aangepast aan de voorkeur van de klant.

De winkel wil vernieuwend zijn. De Body Geometry Fit ruimte dient om uw fietspositie perfect aan te passen aan uw lenigheid. Daarbovenop kan je bij Rudyco een breed gamma aan racefietsen en verschillende mountainbikes van Specialized testen. Zowel vrouwen als mannen vinden hier wat ze willen.

Tags:

Gerelateerde artikels

nieuws FOTOSPECIAL: Dit is de winnaar van onze Rondefotograafwedstrijd (categorie Kwaremont)
26/04/2017 - Senne Verhaeghe

FOTOSPECIAL: Dit is de winnaar van onze Rondefotograafwedstrijd (categorie Kwaremont)

Tijdens de Ronde van Vlaanderen staan honderduizenden mensen langs het parcours. Een groot deel van het publiek is gewapend met camera en smartphone. Mensen willen hun helden zo goed mogelijk op de gevoelige plaat vastleggen. De meeste van deze beelden belanden onmiddellijk erna in de vergetelheid. Zonde, toch? Daarom organiseerde het Centrum Ronde van Vlaanderen een fotowedstrijd, ondersteund door Grinta!. Van iedere categorie werd een top drie bepaald. In de categorie Kwaremont werd echter maar 1 foto's verkozen.