Grinta! store van de week: Van Eyck Sport uit Dadizele

Van Eyck Sport Dadizele heeft op vrij korte tijd naam gemaakt als West-Vlaamse tak van de bekende fietsenzaak met hoofdzetel in Aalst. Opvallend veel bezoekers spreken Frans. De winkel is dan ook uitstekend gelegen voor klanten uit Henegouwen en het noorden van Frankrijk. Naast de vele fietsen vindt u ook kledij, helmen, brillen, schoenen, onderdelen, accessoires en een uitgebreid gamma sportvoeding tegen uiterst scherpe prijzen.

11/02/2018 - Tekst: Redactie // Foto's: Thomas De Boever, Ruth Wytinck, David Stockman

Het beproefde concept van verschillende afdelingen blijft ook in dit filiaal van Van Eyck Sport overeind. De medewerkers zijn specialisten in hun deelgebied en volgen alle ontwikkelingen, trends en modellen op de voet. De professionele mecaniciens krijgen op regelmatige basis bijscholing en blijven zo op de hoogte van de recentste ontwikkelingen op vlak van materiaal en andere accessoires.

Van Eyck Sport

Meensesteenweg 168
8890 Dadizele

T +32 56 54 04 40
[email protected]
www.vaneyckstore.be

Openingsuren:
ma, wo-za 10:00 - 18:00
gesloten op dinsdag en zondag

Tags:

Gerelateerde artikels

nieuws Enervit is de nieuwe voedingspartner van de Iron Man Europe Series
Enervit is de nieuwe voedingspartner van de Iron Man Europe Series
10/05/2018 - Cyclefeed

Enervit is de nieuwe voedingspartner van de Iron Man Europe Series

Enervit, de Italiaanse nummer één op vlak van sportvoeding, is de nieuwe officiële voedingspartner van de IRONMAN® European Tour. Enervit zal jaarlijks meer dan 40 wedstrijden in Europa voorzien van sportvoeding en trainingsadvies met als doel alle atleten zo goed mogelijk te ondersteunen, voor, tijdens en na hun wedstrijd. Zo zullen ook alle deelnemers van de Iron Man Luxemburg & de Iron Man Maastricht kunnen gebruik maken van de Enervit producten.