Steun de komst van nieuw Gents wielercafé

Gent krijgt er een nieuwe hotspot voor fietsers bij. Over afzienbare tijd opent daar het Pedaleur de Flandres Cycling Cafe. De initiatiefnemers proberen nu via crowdfunding extra kapitaal bij elkaar te krijgen.

12/02/2018 - Tekst: Redactie // Foto's: Pedaleur de Flandres Cycling Cafe

De vrienden Dieter Jacobs en Bram de Winde willen een wielercafé dat meer is dan een café. Het zijn gepassioneerde wielerliefhebbers die je straks ontvangen voor een lekkere koffie, een fris biertje of lekker stukje cake voor of na je rit. Je ontmoet er andere fanatieke fietsers en geniet samen met hen van de beste wielerwedstrijden op televisie. Het café is ook later op de avond geopend.

Als je zelf niet over de ruimte of kennis beschikt om je fiets goed te onderhouden, dan ben je bij Pedaleur de Flandres Cycling Cafe aan het juiste adres. Er komt namelijk een werkplaats waar je jouw racemachine in topconditie kunt houden. Op afspraak kun je aankloppen bij een professionele mechanieker. Verder kan je in het Cycling Cafe terecht voor koersfietsen, wielertruitjes, wieleraccessoires en toebehoren.

De initiatiefnemers willen van het Pedaleur de Flandres Cycling Cafe een zo mooi mogelijk belevingscentrum maken dat volledig in het teken staat van de wielersport. Om die reden is een crowdfundingscampagne gelanceerd. Al ruim de helft van het benodigde bedrag (15.000 euro) is binnen. Ook jij kunt nog een handje meehelpen. Elke donatie wordt gecompenseerd met een passende beloning. Als je het Pedaleur de Flandres Cycling Cafe voor ten minste 25 euro ondersteunt krijg je de kans om een Factor O2 frame (ter waarde van 4.999 euro) te winnen.

Tags:

Gerelateerde artikels

nieuws Dit is de Grinta! store van deze week: Fashion For Cycling
26/08/2018 - Redactie

Dit is de Grinta! store van deze week: Fashion For Cycling

In 2003 begonnen Cindy Van Eyck en Luc Watté met Fashion for Cycling in Aalter, daar kwam in 2009 een nieuw filiaal in het hart van de Vlaamse Ardennen bij. Met hun jarenlange ervaring in de fietswereld zijn ze de geknipte personen om een fietswinkel uit te baten. Alhoewel, fietswinkel... Fashion for Cycling is eigenlijk geen fietswinkel, want fietsen zal je er niet vinden. Wel een uitgebreid assortiment aan fietsmode en accessoires.