10 Dagen Challenge: verbeter je prestaties in tien dagen

Move4Life lanceert een 10 Dagen Challenge. Daarmee helpt het trainingsbegeleidingscentrum uit Balen wielrenners en wielertoeristen aan betere prestaties. Deze informatie is gratis toegankelijk.

10/02/2021 - Tekst: Redactie // Foto's: Move4Life

Move4Life heeft als doel om wielrenners en wielertoeristen een stap verder te brengen, zonder dat er ingewikkelde trainingsprogramma’s aan vast zitten. Sven Beyens is het gezicht achter Move4Life. Hij stelt niet alleen eenvoudige trainings- en voedingsschema’s op, maar kijkt ook naar je levensstijl. Daarbij heeft hij oog voor onder andere slaap, mindset, stress en voeding.

Tien thema's

De 10 Dagen Challenge past naadloos in de dienstverlening van Move4Life. Daarmee behandelt het centrum tien dagen op rij verschillende onderwerpen die invloed hebben op je prestaties. Elk thema wordt behandeld aan de hand van een video, gevolgd door een opdracht. “Bij sommige video’s is er een bijlage met extra info en verdere uitleg over de opdrachten”, verduidelijkt Beyens.

Gratis inschrijving

Alle video’s zijn gratis via de website te bekijken. Dit kan enkel door jezelf eerst in te schrijven en een account aan te maken. Ga daarvoor naar de website van Move4Life.

Tags:

Gerelateerde artikels

nieuws Zet Tom Boonen fietswereld op z’n kop met nieuwe versnellingstechnologie?
14/08/2020 - Redactie

Zet Tom Boonen fietswereld op z’n kop met nieuwe versnellingstechnologie?

Rijden we binnenkort met nieuwe versnellingssystemen op onze (koers)fietsen? Wel als het aan Classified Cycling ligt. Het bedrijf heeft innovatieve technologie geïntroduceerd. Tom Boonen gelooft in de kracht en is een van de investeerders. “Ik kan me zeker drie koeren voor de geest halen waarin ik hoogstwaarschijnlijk had meegedaan voor de winst als ik dit systeem had gehad”, vertelt hij aan Grinta!.