Beantwoord vragen van Fred Rompelberg in SKS Germany Tour-spel en win prijzen

De Tour de France is niet alleen een hoogtepunt voor wielrenners. Ook voor fans die graag een gokje wagen is het sportevenement een moment suprême. Alweer voor de derde keer houdt SKS Germany haar Tour de France-spel op Facebook. Iedereen kan meedoen.

04/07/2019 - Tekst: Redactie // Foto's: Grinta!

De opzet van het spel is vrij simpel. Op Facebook komen vragen voorbij. Deze zijn bedacht door de Nederlander Fred Rompelberg, ooit wielrenner en houder van het wereldsnelheidsrecord en vandaag de dag actief in fietsvakanties op Mallorca. Door deze vragen te beantwoorden ding je mee naar een hoofdprijs en 21 etappeprijzen.

Wie de einduitslag (de klassementstruien) raadt, maakt kans op een Compit + smartphonehouder inclusief Powerbank, NFC-chip en smartphone-hoesje (ter waarde van 89,98 euro). Elke Tour-dag kan er bovendien een product van SKS Germany worden gewonnen.

Tags:

Gerelateerde artikels

nieuws Het verhaal achter Martini Ciclismo: een verhaal van maatwerk
31/10/2019 - Bart De Schampheleire

Het verhaal achter Martini Ciclismo: een verhaal van maatwerk

Overal waar Tom Boonen in het voorbije anderhalf jaar op de fiets opdook, verscheen hij in de outfit van Martini Ciclismo. Een fabelachtig mooie outfit die ontelbaar veel fietsers maar wat graag in de kast zouden hebben, al zal het voor de meesten bij een droom blijven. Frank Symons is de motor achter Martini Ciclismo. Met hem hebben we het over het project zelf, maar ook over die schitterende outfit en de fietsen die bij het project horen.