Beat daagt uit: elke dag in september op de fiets

Het is september, de vakantie is voor de meesten voorbij en dus mag er weer volop gefietst worden. De Nederlandse wielerclub Beat heeft september omgedoopt tot een actiemaand. Met Beat Every Day daagt ze mensen uit om in september elke dag ten minste 25 kilometer te fietsen.

05/09/2019 - Tekst: Redactie // Foto's: Beat Cycling club

Beat Every Day in 2018 was volgens de wielerclub zelf een groot succes. Daarom heeft ze ervoor gekozen om de actie dit jaar opnieuw te presenteren.

Tussentijdse uitdagingen

Om Beat Every Day te voltooien zullen deelnemers elke dag een rit van minimaal 25 kilometer moeten maken. Op de weg naar dat ultieme doel liggen er verschillende tussentijdse uitdagingen. Bijvoorbeeld Beat The Mountains, waarbij minimaal 1.000 hoogtemeters moeten worden gemaakt. Voor de echte bikkels die geen enkele uitdaging uit de weg gaan is er Beat The Double, de uitdaging waarbij deelnemers elke dag minstens 50 kilometer moeten fietsen.

Beloning en slotfeest

De prestaties blijven niet onbeloond, want door te fietsen en uitdagingen te voltooien maken deelnemers de hele maand kans op beloningen. Op zondag 29 september is de laatste dag die feestelijk wordt afgesloten tijdens de Beat End of Season Party in Rotterdam.

Tags:

Gerelateerde artikels

nieuws Giant Tour Ride 2019: Giant-peloton trekt vanuit Nederland naar Tourstad Brussel
28/06/2019 - Redactie

Giant Tour Ride 2019: Giant-peloton trekt vanuit Nederland naar Tourstad Brussel

Giant zorgt met haar Tour Ride 2019 voor dé sportieve opmaat naar de Tour de France. Daags voor de Grand Départ stapt een peloton van ruim twintig fanatiekelingen bij het kantoor van Giant in Lelystad op de fiets om vervolgens circa driehonderd kilometer naar het zuiden te trappen. In finishplaats Brussel is er een Meet & Greet met het CCC Team. Ook deelnemen? Marianne Vos en Laurens ten Dam verloten komend weekend de laatste twee starttickets.