Beleef Trek in optima forma op Trek Fandag

Wie Trek op de voet volgt, weet dat ze jaarlijks in de zomer een Trek-dag organiseert. De Trek Fandag, voorheen beter bekend als de Trek World consumentendag, vindt dit jaar plaats op zaterdag 17 augustus in Harderwijk.

10/07/2019 - Tekst: Redactie // Foto's: Trek Benelux

Voor de Trek Fandag is een pop-up showroom van bijna 1.000 vierkante meter ingericht. Meer dan tweehonderd Trek-fietsen zijn er te bewonderen, waaronder de nieuwste racefietsen, (e-)mountainbikes, e-bikes en stadsfietsen. Een aantal hiervan kun je zelfs testen. Ook presenteert Bontrager daar de nieuwe collectie wielerkleding en accessoires. Blikvanger is de collectie Project One-fietsen: het gaat hier om Trek-fietsen in speciale uitvoeringen en met extravagante laksoorten.

Een bezoek aan de Trek Fandag is gratis. Omdat het aantal toegangskaarten gelimiteerd is, kun je je van te voren aanmelden. In ruil voor je ticket krijg je een gratis consumptie en leuke goodie op de dag zelf.

Waar en wanneer?

  • Zaterdag 17 augustus
  • Trek Benelux, Ceintuurbaan 2-20C, 3847 LG Harderwijk.
  • Van 10.00 uur – 15:00 uur
  • Meld je hier aan

Tags:

Gerelateerde artikels

nieuws WADA zet koffiebrander op non-actief
31/03/2019 - Bart De Schampheleire

WADA zet koffiebrander op non-actief

We dachten aanvankelijk dat het om een 1 aprilgrap ging, maar het feit dat de website van koffiebrander Il Magistrale Cycling Coffee offline is, bewijst dat er wel degelijk iets aan de hand is. Volgens Magistrale zaakvoerder Bas van den Heuvel onderzoekt het wereld anti-doping agentschap WADA momenteel het gebruik van koffie in de wielersport. En één van de gevolgen daarvan is dat Il Magistrale tijdelijk zijn activiteiten moet staken.