Ben jij klaar voor 'De Hel van het Noorden'?

Parijs-Roubaix, het is en blijft een van de mooiste voorjaarsklassiekers. Het zette FuturumShop ertoe aan om de Noord-Franse klassieker te verkennen, samen met oud-prof Maarten Tjallingii. Het resultaat: prachtige foto's en video's.

08/04/2018 - Tekst: Redactie // Foto's: FuturumShop

Tags:

Gerelateerde artikels

nieuws Dit is de Grinta! store van deze week: Minne Sport
16/09/2018 - Redactie

Dit is de Grinta! store van deze week: Minne Sport

Bij Minne Sport vind je 'net dat fietsje meer'. De zaak helpt je graag in de zoektocht naar de droomfiets. Het maakt daarbij niet uit of het om een racefiets, mountainbike, trekkingfiets, kinderfiets, vouwfiets of stadsfiets gaat. Bij Minne Sport kun je kiezen tussen verschillende topmerken: S-Works, Specialized, Ridley, Koga, Flyer, Thompson, Batavus en Victoria. Naast fietsen vind je een ruim assortiment fietskledij, -onderdelen en accessoires. Wie verder wil komen is in Ieper dus aan het juiste adres.

nieuws Nederlandse fietsverkopen eindelijk weer in de plus dankzij e-bike
02/03/2018 - Redactie

Nederlandse fietsverkopen eindelijk weer in de plus dankzij e-bike

Na jaren van daling steeg in 2017 het aantal verkochte nieuwe fietsen in Nederland met 3,2 procent ten opzichte van het jaar ervoor, naar 957.000 stuks. Met 294.000 exemplaren is inmiddels bijna 1 op de 3 nieuwe fietsen een elektrische, zo blijkt uit cijfers van RAI Vereniging en BOVAG uit een steekproefonderzoek van GfK. De totale omzet steeg voor het vijfde jaar op rij, tot een recordniveau van ruim 976 miljoen euro.