Bezoek de opendeurdagen bij Minne Sport in Ieper

Vanaf aanstaande zaterdag houdt Minne Sport een week lang opendeurdagen (9 - 17 maart). Je kan er fietsen testen en je voordeel doen met aantrekkelijke acties. De winkel in Ieper is alle dagen geopend.

07/03/2019 - Tekst: Redactie // Foto's: Minne Sport/ Grinta!

Aan keuze geen gebrek bij Minne Sport. Je kunt er kiezen uit een groot aanbod fietsen van diverse topmerken als S-Works, Specialized, Ridley, Koga, Flyer, Batavus, Sinus, Kettler, Thompson en Tern. Naast fietsen vind je er een heel ruim assortiment fietskledij, -onderdelen en -accessoires. Wie zich wil informeren of wie overweegt een e-bike aan te schaffen, is in Ieper ook aan het juiste adres.

Tweewielerwinkel van het jaar

In 2018 werd Minne Sport de winnaar van de verkiezing Tweewielerwinkel van het jaar van Belgiƫ en Nederland. Minne Sport was begin januari 2018 door haar klanten al verkozen tot provinciewinnaar van West-Vlaanderen. Het bedrijf haalde meer dan 1.000 klantenstemmen en een gemiddelde score van 9.7/10. De verkiezing voor Tweewielerwinkel van het jaar 2019 is gestart en Minne Sport zit opnieuw reeds bij de 25 beste fietswinkels.

Tags:

Gerelateerde artikels

nieuws Dit is de Grinta! store van deze week: Bikeaholic
07/10/2018 - Redactie

Dit is de Grinta! store van deze week: Bikeaholic

Bikeaholic in Stabroek probeert elke klant op de beste manier te adviseren zodat hij of zij het echte fietsgeluk kan vinden. Daarom kiest deze fietsenwinkel voor merken die sterk zijn in hun doelgebied. In de showroom staan racefietsen (Eddy Merckx, Lapierre en Giant) en mountainbikes (Kona, Lapierre, Giant, Granville en Cube). Je vindt er echter ook gewone stadsfietsen en e-bikes van Granville, Kona, Sparta, Giant, Johnny Loco en Oxford. Zelfs een exclusieve fiets samenstellen, is perfect mogelijk.