'Bike & Health': gezond op weg naar een topprestatie

Ben je een fanatieke fietser en heb je weleens fysieke klachten? Of ben je een sportieveling en wil je lichamelijk ongemak juist buiten de deur houden? Wellicht is ‘Bike & Health’ van het Medisch Centrum Ternat (29 mei) dan een interessante bijeenkomst.

30/04/2018 - Tekst: Redactie // Foto's: Merida

De hele avond zijn er interessante presentaties, onder meer van osteopaat Seppe Huysmans (onderwerp: het hele lichaam als dynamisch geheel bekeken) en uroloog Philippe van Tichelen (onderwerp: wat te doen tegen zadelpijn?). Ook zijn er bijdragen vanuit de profwereld, meer specifiek van sportarts Servaas Bingé die aan Lotto-Soudal is verbonden en veldrijder Toon Aerts.

'Bike & Health' wordt gehouden in CC De Ploter (Kerkstraat, 4, 1742 Ternat). Inschrijven kan online. De entree is gratis.

Tags:

Gerelateerde artikels

nieuws Wellens en De Gendt zijn weer op avontuur
23/11/2019 - Bart De Schampheleire

Wellens en De Gendt zijn weer op avontuur

Tim Wellens en Thomas De Gendt zijn niet alleen ploegmaats bij Lotto-Soudal, het zijn ook twee wielerprofs die de liefde voor de fiets na al die jaren op de trappers nog niet zijn kwijtgeraakt. Om het seizoen 2018 af te sluiten besloten de twee boezemvrienden na de Ronde van Lombardije samen terug naar huis te fietsen. En aangezien ze zich op die roadtrip zo goed geamuseerd hadden, zetten ze voor dit najaar een nieuwe expeditie op poten. Al loopt die minder voorspoedig dan verhoopt…