Boek een verzorgde fietsvakantie naar Andalusië

Andalusië Fietsreizen stelt een fietsvakantie naar wens samen.

03/01/2016

Heb je interesse in een onbezorgde fietsvakantie in één van de mooiste wielerstreken in Europa? Wellicht is het dan een goed idee om naar het Spaanse Andalusië te trekken. Specialist Andalusië Fietsreizen kan een fietsvakantie op maat samenstellen (periode: maart tot en met oktober).

In het geheel verzorgde arrangement, fietsvakantie Andalusië, zorgt Andalusië Fietsreizen voor een onbezorgde fietsvakantie. Naar wens rijdt de begeleiding gedurende 5 dagen met je mee (op de fiets of in de auto) voor optimaal fietsplezier. Zo is er geen stress over de juiste afslag, heb je de zekerheid dat je de mooiste plekjes aandoet en kom je onderweg langs de goede cafés. Je wordt opgehaald op het vliegveld en een week later weer teruggebracht. Daartussen is alles geregeld: hotel met ontbijt, diner, fiets, routes, gids.

  •  Wil je meer weten over dit aanbod? Bekijk dan de website van Andalusië Fietsreizen
 

Tags:

Gerelateerde artikels

nieuws UITGELEZEN: 1969 – Het jaar van Eddy Merckx
14/07/2019 - Frederik Backelandt

UITGELEZEN: 1969 – Het jaar van Eddy Merckx

Na ‘Eddy Merckx - De Biografie’ dachten we dat het welletjes zou zijn geweest met boeken over Eddy Merckx. Niets is minder waar. Elk wielerjaar is een Merckx-jaar. Elk jaar is er wel een aanleiding om een boek over Eddy Merckx te produceren. Ook in 2019, vijftig jaar na zijn eerste Tourzege. Het mooiste Merckx-boek in het rijtje titels dat dit jaar verscheen, is ongetwijfeld het vierde Merckx-boek van Johny Vansevenant.