Canyon en Shimano zijn vliegensvlug met regenboogfiets Van der Poel

Voor Shimano en Canyon was de wereldtitel in het veld van Mathieu van der Poel kennelijk geen verrassing. Beide bedrijven hadden zondag al meteen een fiets klaar staan in de befaamde regenboogkleuren.

04/02/2019 - Tekst: Redactie // Foto's: Shimano

Bij Canyon weten ze wat het is om een fiets af te leveren bij een wereldkampioen. Afgelopen najaar mocht het merk ook al met een presentje aankloppen bij de Spanjaard Alejandro Valverde van Movistar. Hij won toen goud won op het wereldkampioenschap wielrennen.

Ditmaal waren Canyon en collega-merken er razendsnel bij om Mathieu van der Poel te verblijden. Hoogstwaarschijnlijk al vóór het wereldkampioenschap was de fiets klaargemaakt om in het geval van succes snel te kunnen schakelen. De kampioensfiets was immers al in Bogense te bewonderen.

De Nederlandse crosskampioen krijgt een Canyon Inflite CF SLX met Shimano Dura-Ace Di2 Disc. Uiteraard is de fiets geheel in stijl, met de felbegeerde regenboogkleuren op de achterbrug en voorvork. Op social media werd de fiets intussen voorgesteld.

Tags:

Gerelateerde artikels

nieuws NU IN DE WINKEL: GRINTA! WINTERSPECIAL
03/10/2018 - Bart De Schampheleire

NU IN DE WINKEL: GRINTA! WINTERSPECIAL

Had je de voorbije jaren misschien moeite om als fietser gemotiveerd de winter door te komen, dan wordt dat dit jaar helemaal anders. In de Grinta! winterspecial focussen we op indoor training, veldrijden, baanwielrennen, overwinteren in de zon, mountainbiken en doorfietsen op de weg. 106 pagina’s boordevol tips en inspiratie om je in topvorm aan het volgende seizoen te laten beginnen. De Grinta! Winterspecial is opgebouwd rond zes grote thema’s.