Delta Bikes is de Grinta! store van deze week

Delta Bikes in Oostkamp staat al meer dan 25 jaar garant voor een ruim aanbod aan kwaliteitsfietsen en een uitstekende service. Geen vraag of inspanning is te veel voor het enthousiaste team van Delta Bikes. De missie: aandachtig luisteren naar klanten en hen dan begeleiden naar de juiste aankoop.

13/01/2019 - Tekst: Redactie // Foto's: Thomas De Boever, Ruth Wytinck, David Stockman

Delta Bikes is gespecialiseerd in de verkoop en de reparatie van racefietsen van de topmerken Pinarello, Trek en Scott. Ook carbolkaders kunnen hier hersteld worden. Verder kunt u bij Delta Bikes terecht voor stadsfietsen van die laatste twee merken, alsook van Batavus. Bovendien heeft u bij Delta Bikes keuze uit een ruim gamma e-bikes, waaronder die van het Zwitserse topmerk Flyer.

Bent u op zoek naar mooie én degelijke fietskledij? Dan bent u bij Delta Bikes aan het juiste adres. De winkel beschikt over een ruim aanbod aan kledij en accessoires van het merk Castelli, waaronder een wieleroutfit met eigen logo.

Delta Bikes heeft haar zaak gevestigd in het mooie Brugse Ommeland. De omgeving leent zich voor een prachtige fietsrit. Delta Bikes verwelkomt toeristen en dagjesmensen die de regio graag per fiets willen verkennen, maar er zelf geen mee hebben. Er is namelijk een verhuurservice voorzien. Leuk extraatje: u kunt een rijkelijk gevulde picknickmand bestellen!

Delta Bikes

Openingsuren

  • Maandag: 13.30 – 18.30 uur
  • Dinsdag: 8.30 – 18.30 uur
  • Woensdag: 8.30 – 18.30 uur
  • Donderdag: 8.30 – 18.30 uur
  • Vrijdag: 8.30 – 18.30 uur
  • Zaterdag: 8.30 – 17.00 uur
  • Zondag: Gesloten

Tags:

Gerelateerde artikels

nieuws Dit is de Grinta! store van deze week: Fashion For Cycling
26/08/2018 - Redactie

Dit is de Grinta! store van deze week: Fashion For Cycling

In 2003 begonnen Cindy Van Eyck en Luc Watté met Fashion for Cycling in Aalter, daar kwam in 2009 een nieuw filiaal in het hart van de Vlaamse Ardennen bij. Met hun jarenlange ervaring in de fietswereld zijn ze de geknipte personen om een fietswinkel uit te baten. Alhoewel, fietswinkel... Fashion for Cycling is eigenlijk geen fietswinkel, want fietsen zal je er niet vinden. Wel een uitgebreid assortiment aan fietsmode en accessoires.