Deze vier winnaars gaan op fietsvakantie naar Zwitserland

Pasgeleden hielden we een wedstrijd. De inzet: een fietsreis naar het prachtige Zwitserland. Inmiddels zijn de winnaars bekend. Kijk hieronder om te zien of je beet hebt.

31/07/2020 - Tekst: Redactie // Foto's: Eurosport nutrition

De afgelopen weken kon je deelnemen aan een wedstrijd om een fietsreis te winnen naar Zwitserland. Er werd massaal antwoord gegeven op de wedstrijdvraag. Het juiste antwoord daarop was: Furka, Gotthard, Oberalp, Susten, Klausen, Lukmanier, Nufenen, Grimsel.

Het land van Cancellara

De volgende personen mogen zich gelukkig prijzen want zij gaan naar het land van Fabian Cancellara en trekken de Zwitserse bergen in. Het gaat om: Nikias Arts, Lindsey Snauwaert, Jan-Willem Barbier en Rina Anné. Zij krijgen persoonlijk bericht. Tijdens hun trip naar Zwitserland worden ze vergezeld door een Grinta!-redacteur.

Tags:

Gerelateerde artikels

nieuws Wellens en De Gendt zijn weer op avontuur
23/11/2019 - Bart De Schampheleire

Wellens en De Gendt zijn weer op avontuur

Tim Wellens en Thomas De Gendt zijn niet alleen ploegmaats bij Lotto-Soudal, het zijn ook twee wielerprofs die de liefde voor de fiets na al die jaren op de trappers nog niet zijn kwijtgeraakt. Om het seizoen 2018 af te sluiten besloten de twee boezemvrienden na de Ronde van Lombardije samen terug naar huis te fietsen. En aangezien ze zich op die roadtrip zo goed geamuseerd hadden, zetten ze voor dit najaar een nieuwe expeditie op poten. Al loopt die minder voorspoedig dan verhoopt…