Dit is de Grinta! store van de week: Fashion For Cycling

In 2003 begonnen Cindy Van Eyck en Luc Watté met Fashion for Cycling in Aalter, daar kwam in 2009 een nieuw filiaal in het hart van de Vlaamse Ardennen bij. Met hun jarenlange ervaring in de fietswereld zijn ze de geknipte personen om een fietswinkel uit te baten. Alhoewel, fietswinkel... Fashion for Cycling is eigenlijk geen fietswinkel, want fietsen zal je er niet vinden. Wel een uitgebreid assortiment aan fietsmode en accessoires.

10/07/2018 - Tekst: Redactie // Foto's: Thomas De Boever, Ruth Wytinck, David Stockman

Een jong en dynamisch team probeert de allernieuwste fietstrends in haar winkel toe te passen. Daarbovenop kunnen klanten er terecht voor deskundig advies in hun zoektocht naar de perfecte fietsshirts, helmen of wielenset.

Onlangs werd de winkel in Onkerzele in een nieuw jasje gestoken en het filiaal in Aalter verhuisde naar een nog groter en moderner pand in Lotenhulle. Aan een vlot bereikbare locatie is er een ruime parking voor auto’s. Bezoekers die hun fiets niet voor de deur willen achterlaten, kunnen in het gebouw zelf hun fiets parkeren. Al kunnen potentiële klanten nog altijd hun gading vinden via de webshop, met ook daar een uitgebreid aanbod. Hiermee zet Fashion for Cycling haar jonge imago nog meer in de verf.

Fashion For Cycling

Openingsuren:

  • Dinsdag tot en met donderdag en zaterdag: 9:30 - 18:30 uur
  • Vrijdag: 9:30 - 19:00 uur
  • Gesloten op zondag en maandag

Tags:

Gerelateerde artikels

dossiers Hoe Liv met haar Women’s Event fietsende vrouwen inspireert...
05/06/2018 - Redactie

Hoe Liv met haar Women’s Event fietsende vrouwen inspireert...

Wat als je nog nooit op een racefiets of mountainbike hebt gereden of een duwtje in de rug wel kunt gebruiken? Het Liv Women’s Event is dan een ideale plek. Afgelopen zaterdag (2 juni), tijdens de eerste editie van deze wieler- en mountainbikehappening, kregen honderd fietsende vrouwen een pak tips. En daar bleef het niet bij: uiteraard sprongen de sportievelingen op de fiets voor een rit. Een verslag.