Dit is de Grinta! store van de week: Fietsen Catrysse

Fietsen Catrysse in Diksmuide is gespecialiseerd in de betere fiets en e-bikes. Topmerken als Giant, Flyer, Koga, Batavus en Sparta zijn vlot verkrijgbaar.

11/11/2018 - Tekst: Redactie // Foto's: Thomas De Boever, Ruth Wytinck, David Stockman

Sinds 2002 staat de elektrische fiets centraal in de fietsenzaak. Het rijden met zo’n fiets werkt aanstekelijk en is gemakkelijk. Ook jonge mensen springen mee op de kar en datzelfde geldt voor koppels waarvan de ene partner wel en de andere niet zo sportief is.

Daarnaast staat Fietsen Catrysse garant voor goede verhuur van klassieke fietsen en kinderfietsen. Het is een perfecte service voor mensen die een dagje in de polders willen rondrijden, de IJzertoren gaan bezoeken of het oorlogsverleden in de streek willen ontdekken. Liefst zestig fietsen staan ter beschikking, dus ook grote groepen en scholen kunnen hier voor verhuur terecht.

Fietsen Catrysse beschikt over een ruim herstelatelier voor reparatie en onderhoud van uw fiets. Bekwaamheid en flexibiliteit zijn troef en u wordt steeds zo snel mogelijk geholpen.

Bovendien kunt u er terecht voor allerlei accessoires zoals kledij, schoenen en onderhoudsproducten voor de fiets. Het hele gamma van BBB is aanwezig.

Fietsen Catrysse

Openingsuren

  • Dinsdag tot en met vrijdag: 8:00 - 12:00 uur / 13:00 - 18:00 uur
  • Zaterdag: 9:00 - 12:00 uur / 13:00 - 17:00 uur
  • Gesloten op maandag

Tags:

Gerelateerde artikels

nieuws Giant maakt zich sterk voor NK mountainbiken én kampioenschapstrack
17/07/2019 - Redactie

Giant maakt zich sterk voor NK mountainbiken én kampioenschapstrack

Giant Benelux heeft zich als naamsponsor verbonden aan het Giant-KNWU Nederlands kampioenschap mountainbiken (20 en 21 juli) in Sittard. Ook als de rood-wit-blauwe truien zijn vergeven, blijft de fietsfabrikant actief op de track waar het kampioenschap wordt gehouden. Giant investeert samen met terreinbeheerder Watersley Sports & Talent Park in parcoursdiversiteit, onderhoud en veiligheid. Mountainbikers kunnen hun favoriete sport zo in optima forma beoefenen.