Dit is de Grinta! store van de week: Van Eyck Sport (Geel)

Bij Van Eyck Sport Geel vindt een fietser alles wat hij of zij nodig heeft om volop te kunnen genieten van zijn of haar favoriete hobby. De winkel werd in 2014 vernieuwd en beschikt nu over een oppervlakte van maar liefst 1.200 vierkante meter, gelegen op 5 minuten van de E313 en dicht bij het centrum van Geel.

04/11/2018 - Tekst: Redactie // Foto's: Thomas De Boever, Ruth Wytinck, David Stockman

Bij Van Eyck Sport Geel vind je een uitgebreid assortiment aan racefietsen, stadsfietsen en mountainbikes. Je kunt er bovendien rekenen op een team van professionele medewerkers die je met raad en daad bijstaan. Ook voor een herstelling of onderhoud van de fiets kun je steeds in de winkel terecht.

Van Eyck Sport Geel biedt ook een ruime keuze aan fietsmateriaal en fietskledij van bekende kwaliteitsmerken zoals Castelli, Assos, Sportful, Vermarc en Zero RH+. Goed om weten: deze fietswinkel aanvaardt eco-cheques voor alle aankopen.

Van Eyck Sport

Openingsuren

  • Maandag, woensdag tot en met vrijdag: 10:00 - 18:30 uur
  • Zaterdag: 9:00 - 17:00 uur
  • Gesloten op dinsdag en zondag

Tags:

Gerelateerde artikels

dossiers ‘De producten van BORN zijn van premium kwaliteit’
‘De producten van BORN zijn van premium kwaliteit’
26/06/2018 - Cyclefeed

‘De producten van BORN zijn van premium kwaliteit’

Het gebruik van de juiste voeding was lange tijd één van de meest onderschatte factoren in de wielersport. Dat is in de loop der jaren flink veranderd. Profploegen zijn immers niet voor niets kritisch en gebruiken enkel het beste wat erop de markt te vinden is. Zo vertrouwt Team Sunweb al jaren op de kwaliteit van BORN. “De producten van BORN hebben de juiste verhoudingen en ingrediënten voor de duursporter en dat is uniek”, meent Team Sunweb’s voedingexperte Titia van der Stelt.

nieuws Dit is de Grinta! store van deze week: Bikeaholic
07/10/2018 - Redactie

Dit is de Grinta! store van deze week: Bikeaholic

Bikeaholic in Stabroek probeert elke klant op de beste manier te adviseren zodat hij of zij het echte fietsgeluk kan vinden. Daarom kiest deze fietsenwinkel voor merken die sterk zijn in hun doelgebied. In de showroom staan racefietsen (Eddy Merckx, Lapierre en Giant) en mountainbikes (Kona, Lapierre, Giant, Granville en Cube). Je vindt er echter ook gewone stadsfietsen en e-bikes van Granville, Kona, Sparta, Giant, Johnny Loco en Oxford. Zelfs een exclusieve fiets samenstellen, is perfect mogelijk.