Dit is de Grinta! store van de week: Van Eyck Sport (Geel)

Bij Van Eyck Sport Geel vindt een fietser alles wat hij of zij nodig heeft om volop te kunnen genieten van zijn of haar favoriete hobby. De winkel werd in 2014 vernieuwd en beschikt nu over een oppervlakte van maar liefst 1.200 vierkante meter, gelegen op 5 minuten van de E313 en dicht bij het centrum van Geel.

04/11/2018 - Tekst: Redactie // Foto's: Thomas De Boever, Ruth Wytinck, David Stockman

Bij Van Eyck Sport Geel vind je een uitgebreid assortiment aan racefietsen, stadsfietsen en mountainbikes. Je kunt er bovendien rekenen op een team van professionele medewerkers die je met raad en daad bijstaan. Ook voor een herstelling of onderhoud van de fiets kun je steeds in de winkel terecht.

Van Eyck Sport Geel biedt ook een ruime keuze aan fietsmateriaal en fietskledij van bekende kwaliteitsmerken zoals Castelli, Assos, Sportful, Vermarc en Zero RH+. Goed om weten: deze fietswinkel aanvaardt eco-cheques voor alle aankopen.

Van Eyck Sport

Openingsuren

  • Maandag, woensdag tot en met vrijdag: 10:00 - 18:30 uur
  • Zaterdag: 9:00 - 17:00 uur
  • Gesloten op dinsdag en zondag

Tags:

Gerelateerde artikels

nieuws Grinta! store van de week: Van Eyck Sport uit Dadizele
11/02/2018 - Redactie

Grinta! store van de week: Van Eyck Sport uit Dadizele

Van Eyck Sport Dadizele heeft op vrij korte tijd naam gemaakt als West-Vlaamse tak van de bekende fietsenzaak met hoofdzetel in Aalst. Opvallend veel bezoekers spreken Frans. De winkel is dan ook uitstekend gelegen voor klanten uit Henegouwen en het noorden van Frankrijk. Naast de vele fietsen vindt u ook kledij, helmen, brillen, schoenen, onderdelen, accessoires en een uitgebreid gamma sportvoeding tegen uiterst scherpe prijzen.