Dit is de Grinta! store van deze week: Veloloft

Een van de spraakmakende tweewielerzaken in ons land is Veloloft. Waarom? Het is de winkel waar onder meer Greg Van Avermaet de regie voert. Voorheen stond deze zaak bekend als de BMC Concept Store.

25/11/2018 - Tekst: Redactie // Foto's: Thomas De Boever, Ruth Wytinck, David Stockman

Deze winkel heeft drie complementaire merken in de etalage staan: BMC, Bergamont en Stromer. BMC is uiteraard een internationaal gerenommeerd merk dat hoogwaardige en innovatieve hightech fietsen aanbiedt. Maar ook de andere producten zijn toonaangevend. Zo heeft het Duitse merk Bergamont een breed gamma aan fietsen: van mountainbikes en stadsfietsen tot aan elektrische fietsen. Stromer produceert zeer hoogwaardige elektrische fietsen voor sportief en dagelijks gebruik. Bianchi is een tijdje geleden toegevoegd aan het fietsassortiment.

Naast het compleet fietsenaanbod, heeft Veloloft een grote variatie aan kledij, schoenen, helmen en accessoires van merken als Pearl Izumi, Assos, Shimano, Bell, Fizik en Giro. Ook fiets- en vrijetijdskledij van The Vandal is in Eke verkrijgbaar. Wie al een goede fiets heeft en deze voor onderhoud wil brengen, is ook aan het juiste adres. De specialisten van Veloloft onderhouden en herstellen fietsen van alle merken. Met de zegen van Greg Van Avermaet.

Veloloft

Openingsuren

  • Zomer: ma-vr 9:00 - 19:00 za 9:00 - 18:00
  • Winter: di-vr 10:00 - 18:30 za 10:00 - 18:00

Tags:

Gerelateerde artikels

nieuws Enervit is de nieuwe voedingspartner van de Iron Man Europe Series
Enervit is de nieuwe voedingspartner van de Iron Man Europe Series
10/05/2018 - Cyclefeed

Enervit is de nieuwe voedingspartner van de Iron Man Europe Series

Enervit, de Italiaanse nummer één op vlak van sportvoeding, is de nieuwe officiële voedingspartner van de IRONMAN® European Tour. Enervit zal jaarlijks meer dan 40 wedstrijden in Europa voorzien van sportvoeding en trainingsadvies met als doel alle atleten zo goed mogelijk te ondersteunen, voor, tijdens en na hun wedstrijd. Zo zullen ook alle deelnemers van de Iron Man Luxemburg & de Iron Man Maastricht kunnen gebruik maken van de Enervit producten.