Dit is de Grinta! store van deze week: Veloloft

Een van de spraakmakende tweewielerzaken in ons land is Veloloft. Waarom? Het is de winkel waar onder meer Greg Van Avermaet de regie voert. Voorheen stond deze zaak bekend als de BMC Concept Store.

24/02/2019 - Tekst: Redactie // Foto's: Thomas De Boever, Ruth Wytinck, David Stockman

Deze winkel heeft drie complementaire merken in de etalage staan: BMC, Bergamont en Stromer. BMC is uiteraard een internationaal gerenommeerd merk dat hoogwaardige en innovatieve hightech fietsen aanbiedt. Maar ook de andere producten zijn toonaangevend. Zo heeft het Duitse merk Bergamont een breed gamma aan fietsen: van mountainbikes en stadsfietsen tot aan elektrische fietsen. Stromer produceert zeer hoogwaardige elektrische fietsen voor sportief en dagelijks gebruik. Bianchi is een tijdje geleden toegevoegd aan het fietsassortiment.

Naast het compleet fietsenaanbod, heeft Veloloft een grote variatie aan kledij, schoenen, helmen en accessoires van merken als Pearl Izumi, Assos, Shimano, Bell, Fizik en Giro. Ook fiets- en vrijetijdskledij van The Vandal is in Eke verkrijgbaar. Wie al een goede fiets heeft en deze voor onderhoud wil brengen, is ook aan het juiste adres. De specialisten van Veloloft onderhouden en herstellen fietsen van alle merken. Met de zegen van Greg Van Avermaet.

Veloloft

  • Begoniastraat 6C
  • 9810 Eke-Nazareth
  • T +32 9 336 86 53
  • storebelgium@bmc-switzerland.com
  • www.veloloft.be

Openingsuren

  • Zomer: ma-vr 9:00 - 19:00 za 9:00 - 18:00
  • Winter: di-vr 10:00 - 18:30 za 10:00 - 18:00

Tags:

Gerelateerde artikels

nieuws Slechts 62 procent van fietsers rijdt met voor- en achterlicht. Tijd voor actie!
29/10/2018 - Redactie

Slechts 62 procent van fietsers rijdt met voor- en achterlicht. Tijd voor actie!

‘Kijk verder’. Met die slogan is in Nederland een campagne op sociale media gestart om fietsers bewust te maken van het belang van kwalitatief goede fietsverlichting. Dit draagt volgens initiatiefnemer RAI Vereniging bij aan betere zichtbaarheid in het donker en geeft bovendien de fietser maximaal zicht op de weg en omgeving. Het aantal fietsslachtoffers in het verkeer moet met de campagne omlaag.