Dit is de Grinta! store van deze week: Veloloft

Een van de spraakmakende tweewielerzaken in ons land is Veloloft. Waarom? Het is de winkel waar onder meer Greg Van Avermaet de regie voert. Voorheen stond deze zaak bekend als de BMC Concept Store.

27/10/2019 - Tekst: Redactie // Foto's: Thomas De Boever, Ruth Wytinck, David Stockman

Deze winkel heeftverschillende complementaire merken in de etalage staan: BMC, Giant, Bergamont en Stromer. BMC is uiteraard een internationaal gerenommeerd merk dat hoogwaardige en innovatieve hightech fietsen aanbiedt. Maar ook de andere producten zijn toonaangevend. Zo heeft het Duitse merk Bergamont een breed gamma aan fietsen: van mountainbikes en stadsfietsen tot aan elektrische fietsen. Stromer produceert zeer hoogwaardige elektrische fietsen voor sportief en dagelijks gebruik. Bianchi is een tijdje geleden toegevoegd aan het fietsassortiment.

Naast het compleet fietsenaanbod, heeft Veloloft een grote variatie aan kledij, schoenen, helmen en accessoires van merken als Pearl Izumi, Assos, Shimano, Bell, Fizik en Giro. Ook fiets- en vrijetijdskledij van The Vandal is in Eke verkrijgbaar. Wie al een goede fiets heeft en deze voor onderhoud wil brengen, is ook aan het juiste adres. De specialisten van Veloloft onderhouden en herstellen fietsen van alle merken. Met de zegen van Greg Van Avermaet.

Veloloft

  • Begoniastraat 6C
  • 9810 Eke-Nazareth
  • T +32 9 336 86 53
  • storebelgium@bmc-switzerland.com
  • www.veloloft.be

Openingsuren

  • Zomer: ma-vr 9:00 - 19:00 za 9:00 - 18:00
  • Winter: di-vr 10:00 - 18:30 za 10:00 - 18:00

Tags:

Gerelateerde artikels

nieuws Giant Tour Ride 2019: Giant-peloton trekt vanuit Nederland naar Tourstad Brussel
28/06/2019 - Redactie

Giant Tour Ride 2019: Giant-peloton trekt vanuit Nederland naar Tourstad Brussel

Giant zorgt met haar Tour Ride 2019 voor dé sportieve opmaat naar de Tour de France. Daags voor de Grand Départ stapt een peloton van ruim twintig fanatiekelingen bij het kantoor van Giant in Lelystad op de fiets om vervolgens circa driehonderd kilometer naar het zuiden te trappen. In finishplaats Brussel is er een Meet & Greet met het CCC Team. Ook deelnemen? Marianne Vos en Laurens ten Dam verloten komend weekend de laatste twee starttickets.