Endura viert 25 jarig bestaan

Het Schotse kledingmerk Endura staat bij mountainbikers al vele jaren bekend als topmerk, maar ook in de racerij schoot de naamsbekendheid de afgelopen jaren de hoogte in, met World Tour team Movistar en toprenners als Valverde, Quintana en Landa die met Endura-kleding onderweg zijn. Een leuk filmpje toont dat Endura echter van nog meer markten thuis is.

09/08/2018 - Tekst: Roel van Schalen // Foto's: Endura

Ook downhillers, freeriders, baanrenners en –rensters (!) doen een beroep op Endura, want de Schotten willen immers voor alle cycling tribes de perfecte kleding maken. Ook ’s werelds bekendste trial-rijder Danny MacAskill wordt gesponsord door Endura. Met de nieuwste technologieën en de nieuwste stoffen die het bedrijf gebruikt, zullen we ook de volgende 25 jaar waarschijnlijk nog veel game-changing, inventive, no-nonsense kit van het merk kunnen verwachten.

Tags:

Gerelateerde artikels

dossiers ‘De producten van BORN zijn van premium kwaliteit’
‘De producten van BORN zijn van premium kwaliteit’
26/06/2018 - Cyclefeed

‘De producten van BORN zijn van premium kwaliteit’

Het gebruik van de juiste voeding was lange tijd één van de meest onderschatte factoren in de wielersport. Dat is in de loop der jaren flink veranderd. Profploegen zijn immers niet voor niets kritisch en gebruiken enkel het beste wat erop de markt te vinden is. Zo vertrouwt Team Sunweb al jaren op de kwaliteit van BORN. “De producten van BORN hebben de juiste verhoudingen en ingrediënten voor de duursporter en dat is uniek”, meent Team Sunweb’s voedingexperte Titia van der Stelt.