Euro Cycling XP afgelast

De tweede editie van de Euro Cycling XP in Maastricht is afgelast. De eerste uitgave van de Euro Cycling XP deed vorig jaar het beste verhoop, maar voor de editie 2019 toonden blijkbaar te weinig standhouders interesse.

15/10/2018 - Tekst: Bart De Schampheleire

Evenementorganisator Stephan Räkers wou met de Euro Cycling XP weg van de klassieke fietsbeurs waar bezoekers enkel langs de stands kunnen flaneren en informatie vragen, vandaar dat de Euro Cycling XP vorig jaar bol stond van de clinics, workshops en ritten. Na een positieve start was het de bedoeling om die lijn in 2018 door te trekken, maar op 19, 20 en 21 oktober zullen de beurshallen van het MECC in Maastricht leeg blijven.

Tags:

Gerelateerde artikels

nieuws Tweede Euro Cycling XP belooft nog meer beleving
27/09/2018 - Redactie

Tweede Euro Cycling XP belooft nog meer beleving

Van 19 tot 21 oktober vindt in het MECC in Maastricht de tweede editie van de Euro Cycling XP plaats. Die XP staat voor 'Experience' en dit jaar wil organisator Stephan Räkers nog meer de nadruk leggen op de fietsbeleving. Het programma staat dan ook bol van de fietstochten, quizzen en workshops waarbij ook Grinta! zijn deel van het kopwerk doet. Elke dag zal Grinta! twee theoretische en twee praktische cursussen bochten- en daaltechniek verzorgen.