Fashion For Cycling is de Grinta! store van deze week

Fashion For Cycling is een eigenwijze fietswinkel en dat blijkt uit veel dingen. Zo kan je er niet terecht voor fietsen, maar wel voor alle fietsmode en accessoires. Op een winkeloppervlak van 3.200 vierkante meter is een ruim assortiment van alle belangrijke fietsmerken te vinden.

09/12/2018 - Tekst: Redactie // Foto's: Thomas De Boever, Ruth Wytinck, David Stockman

Uitbaters Cindy Van Eyck en Luc Watté zijn een brok ervaring en openden in 2003 een eerste filiaal in Aalter. Enige tijd geleden verhuisde de zaak naar een groter pand in Lotenhulle. Een winkel die de klant nog meer moet plezieren, onder meer met de hulp van een jong en dynamisch team, dat met al zijn deskundigheid de allernieuwste fietstrends op de voet blijft volgen. Het vinden van de perfecte fietsshirts, helmen of wielenset wordt dankzij het behulpzame personeel een koud kunstje.

Bovendien is de winkel makkelijk te bereiken en is er een ruime parking. Fietsen kunnen zelfs binnen achtergelaten worden. Al kan de klant ook nog altijd zijn gading vinden via de online webshop, waarmee Fashion For Cycling haar jonge imago nog meer in de verf zet.

Fashion For Cycling

Openingsuren

  • Maandag - vrijdag: 9:30 - 18:30 uur
  • Zaterdag: 9:00 - 18:00 uur
  • Gesloten op zon- en feestdagen

Tags:

Gerelateerde artikels

nieuws Enervit is de nieuwe voedingspartner van de Iron Man Europe Series
Enervit is de nieuwe voedingspartner van de Iron Man Europe Series
10/05/2018 - Cyclefeed

Enervit is de nieuwe voedingspartner van de Iron Man Europe Series

Enervit, de Italiaanse nummer één op vlak van sportvoeding, is de nieuwe officiële voedingspartner van de IRONMAN® European Tour. Enervit zal jaarlijks meer dan 40 wedstrijden in Europa voorzien van sportvoeding en trainingsadvies met als doel alle atleten zo goed mogelijk te ondersteunen, voor, tijdens en na hun wedstrijd. Zo zullen ook alle deelnemers van de Iron Man Luxemburg & de Iron Man Maastricht kunnen gebruik maken van de Enervit producten.