Fiets, hashtag #ridesolo en flatten the curve

Fietsen kan nog steeds in coronatijden. Hooguit met z'n tweeën maar liefst zelfs alleen. Daarom vragen we om deel te nemen aan onze sensibiliseringscampagne op de sociale media.

18/03/2020 - Tekst: Frederik Backelandt // Foto's: David Stockman

Om fietsers te sensibiliseren in deze coronatijden (daar dragen we met z'n allen - ook Grinta! dus - een verantwoordelijkheid), lanceren we een actie op de sociale media waarbij we zo veel mogelijk foto’s (op het platform Instagram Stories) willen zien voorbijkomen met de hashtag #ridesolo.

Als je ook zo’n fietsfoto in de pijplijn hebt zitten, vergeet dan niet de account @grintamagazine te taggen, zodat we jouw beeld ook kunnen verder delen op onze pagina Instagram Stories. Dank voor jullie hulp, stay healthy en laten we met z'n allen de coronacurve ombuigen!

Tags:

Gerelateerde artikels

nieuws Grinta! Ride VDB4EVER: God herleeft
18/10/2019 - Steven Verniers

Grinta! Ride VDB4EVER: God herleeft

12 oktober 2019 is het. Exact tien jaar na de datum die even verderop op een grafsteen gebeiteld staat, kom ik voor het eerst in het hart van Ploegsteert. Een gehucht bekend van de gelijknamige song van Wannes Capelle, en uiteraard nog meer van het fenomeen dat er opgroeide: Frank Vandenbroucke. De Hostellerie de la Grand Place, heimat van het Godenkind, ontvangt honderdveertig fietsers om VDB te herdenken in deze Grinta! Ride. Tien jaar later herleeft God in de schaduw van de kerk.

nieuws Gezocht: fietsroute met talent
23/06/2020 - Frederik Backelandt

Gezocht: fietsroute met talent

Ze bestaat. Die ene zalige fietsroute die blijft hangen, die je keer op keer opnieuw wil doen en zo zou willen aanprijzen bij al wie het horen wil. Een parel van een route: bloedmooi, gevarieerd en tegelijk uitdagend. Kortom: een route die de overtreffende trap van Grinta! verdient... Grintissima! Toeval wil dat wij op zoek zijn naar dergelijke toproutes. Stel jouw route samen, bezorg ze ons en motiveer waarom jouw route tot de talentrijkste fietsroutes van België en Nederland moet behoren!