Fietsen in Australië is prachtig, alleen die rondspringende kangoeroes....

Australië is een prachtig land om te fietsen. Er is alleen één nadeel… Uit het niets kunnen er kangoeroes uit het struikgewas springen. Ook in Perth kreeg een groepje ermee te maken. Gelukkig reden de fietsers niet al te hard en kwamen het groepje en het dier er zonder al te veel schade vanaf.

02/06/2018 - Tekst: Redactie // Foto's: YouTube

Met een gangetje van zo'n 20 kilometer per uur reed een groep racefietsers in Perth. Plots werden de sportievelingen geconfronteerd met een roekeloze kangoeroe. Het dier kwam vanuit de bebossing gesprongen en maaide één van de fietsers onderuit. Bekijk de beelden op Facebook.

Het is niet voor het eerst dat we zulke beelden toegestuurd krijgen. Eerder dit jaar kreeg een andere racefietser ook al te maken met een dartelende kangoeroe (Queensland).

Tags:

Gerelateerde artikels

nieuws Tweede Euro Cycling XP belooft nog meer beleving
27/09/2018 - Redactie

Tweede Euro Cycling XP belooft nog meer beleving

Van 19 tot 21 oktober vindt in het MECC in Maastricht de tweede editie van de Euro Cycling XP plaats. Die XP staat voor 'Experience' en dit jaar wil organisator Stephan Räkers nog meer de nadruk leggen op de fietsbeleving. Het programma staat dan ook bol van de fietstochten, quizzen en workshops waarbij ook Grinta! zijn deel van het kopwerk doet. Elke dag zal Grinta! twee theoretische en twee praktische cursussen bochten- en daaltechniek verzorgen.