Fietsen op GPS

Op zondag 6 mei is er opnieuw het Waypoint Fiets Event, een samenwerking tussen Waypoint Leuven en Waypoint Zolder. Vanaf twee plaatsen wordt er gefietst.

26/04/2018 - Tekst: Redactie // Foto's: Fiets Event Waypoint

Er zijn vier afstanden : 45, 70, 115 en 140 kilometer. De routes zijn niet uitgepijld, je kunt ze alleen rijden met behulp van een eigen GPS-systeem. De organisatie installeert de route graag voor je op het toestel (Garmin, Wahoo, Mio) of je kunt de ritten eigenhandig downloaden. Voorafgaand aan het vertrekt krijgt elke deelnemer koffie. Onderweg is er eveneens een gratis bevoorrading (suikerwafel, banaan, appelsien, sportdrank, water)

Deelname aan het Waypoint Fiets Event is gratis. Wel vraagt de organisatie geïnteresseerden om zich van tevoren aan te melden. Dit om een goed beeld te krijgen van het aantal deelnemers. Via deze pagina kun je je komst bevestigen.

Tags:

Gerelateerde artikels

Productnieuws De slimme fietsverlichting van BBB Cycling
De slimme fietsverlichting van BBB Cycling
29/10/2019 - Cyclefeed

De slimme fietsverlichting van BBB Cycling

Nooit meer overvallen door de duisternis! De nieuwe verlichting van BBB is voorzien van allerlei slimmigheidjes. Zoals een extra fel knipperlicht voor overdag waardoor je extra opvalt bij andere weggebruikers en dus veiliger over de weg beweegt. Of een stadsstand waardoor je batterij kunt besparen. Vergeet je dit? Dan kan je ook gaan voor lampen die automatisch overschakelen op het knipperlicht om batterij te besparen en die je veilig thuisbrengen.