Fietsen Van den Hauwe is de Grinta! store van deze week

De fietsenzaak van Luc Van den Hauwe in het Oost-Vlaamse Melle bestaat al bijna honderd jaar, maar is nog altijd modern en van deze tijd. Het zijn het ruime aanbod aan fietsen, onderdelen en accessoires en de voortreffelijke service die Van den Hauwe favoriet maken bij veel fietsers.

10/02/2019 - Tekst: Redactie // Foto's: Thomas De Boever, Ruth Wytinck, David Stockman

Bij fietsenspeciaalzaak Fietsen Van den Hauwe in Melle, die al bestaat sinds 1921, staat de tevredenheid van de klant centraal, zowel voor, tijdens als na de verkoop. De recreatieve én sportieve fietser heeft er een ruime keuze uit fietsen, onderdelen, accessoires, kledij en schoenen.

In het sportieve segment worden racefietsen van de topmerken Trek en Cannondale aangeboden, en bovendien is de fietszaak ook verdeler van de bijzondere ‘high end’ racefietsen van het Britse (huismerk) Ted Wood. Maar ook mountainbikes, stadsfietsen, plooifietsen, kinderfietsen en elektrische fietsen behoren tot het gamma.

Bij Fietsen Van den Hauwe is men er zich van bewust dat een fiets op maat van de klant / fietser uitermate belangrijk is. Daarom heeft men van professionele en vakkundige opmetingen hun stokpaardje gemaakt. De Precision Bike Fit is hier de ideale tool voor. Klachten op de fiets, van welk aard dan ook, behoren voorgoed tot het verleden en je kan zonder problemen je favoriete hobby beoefenen. Van den Hauwe is trouwens ook een Shimano Service Center met een snelle reparatiedienst en carbonhersteldienst.

Fietsen Van den Hauwe

  • Brusselsesteenweg 264 9090 Melle
  • T +32 9 252 13 14
  • info@vandenhauwe.be
  • www.vandenhauwe.be

Openingsuren

  • Dinsdag-vrijdag: 9:00 - 12:00 / 13:30 - 18:30 uur
  • Zaterdag: 9:00 - 18:00 uur
  • Gesloten op maandag en zondag

Tags:

Gerelateerde artikels

nieuws UITGELEZEN: 1969 – Het jaar van Eddy Merckx
14/07/2019 - Frederik Backelandt

UITGELEZEN: 1969 – Het jaar van Eddy Merckx

Na ‘Eddy Merckx - De Biografie’ dachten we dat het welletjes zou zijn geweest met boeken over Eddy Merckx. Niets is minder waar. Elk wielerjaar is een Merckx-jaar. Elk jaar is er wel een aanleiding om een boek over Eddy Merckx te produceren. Ook in 2019, vijftig jaar na zijn eerste Tourzege. Het mooiste Merckx-boek in het rijtje titels dat dit jaar verscheen, is ongetwijfeld het vierde Merckx-boek van Johny Vansevenant.

nieuws Het verhaal achter Martini Ciclismo: een verhaal van maatwerk
31/10/2019 - Bart De Schampheleire

Het verhaal achter Martini Ciclismo: een verhaal van maatwerk

Overal waar Tom Boonen in het voorbije anderhalf jaar op de fiets opdook, verscheen hij in de outfit van Martini Ciclismo. Een fabelachtig mooie outfit die ontelbaar veel fietsers maar wat graag in de kast zouden hebben, al zal het voor de meesten bij een droom blijven. Frank Symons is de motor achter Martini Ciclismo. Met hem hebben we het over het project zelf, maar ook over die schitterende outfit en de fietsen die bij het project horen.