FOTOSPECIAL: Grinta! Ouverture Ride

Was het bij vorige edities van de Grinta! Ouverture Ride nog mistig en koud, dan wentelde ons peloton zich vorige zaterdag in de eerste zonnestralen van de wel heel vroeg aangekomen lente. Hierbij alvast een fotoselectie van de beste fietsdag van het voorjaar!

25/02/2019 - Tekst: Bart De Schampheleire // Foto's: Michaël Salens

Klik op de witte streepjes onderin de foto om de volgende foto te selecteren.

Tags:

Gerelateerde artikels

nieuws FOTOSPECIAL: Otztaler Radmarathon
03/09/2018 - Frederik Backelandt

FOTOSPECIAL: Otztaler Radmarathon

“Ik heb een droom”, is de slogan van de Ötztaler Radmarathon, één van de meest prestigieuze cyclosportieve tochten van Europa die gisteren werd georganiseerd in het Oostenrijkse Sölden. Bij heel wat van de 4.105 finishers zorgden de brutale weersomstandigheden er bijna voor dat de droom omsloeg in een nachtmerrie. Bekijk de fotospecial en laat je inspireren om ook volgend jaar deel te nemen aan deze uitdagende granfondo.

nieuws FOTOSPECIAL Cycling 4 Life: jubileumeditie in stijl
10/12/2018 - Bart De Schampheleire

FOTOSPECIAL Cycling 4 Life: jubileumeditie in stijl

Gisteren was Cycling 4 Life al aan zijn tiende editie toe. Van 8 tot 20 uur was de piste constant volzet en ook in de tribune en het cafetaria was het dikke ambiance, met dank aan de perfecte platenkeuze van de DJ met dienst. Finaal leverde het 14.500 euro op voor de projecten van Vélo Afrique, veel geslaagde piste-initiaties en een paar schuivertjes met gelukkig enkel schrammen en blutsen tot gevolg. Volgend jaar weer? Graag!