FOTOSPECIAL: Grinta! Ouverture Ride

Was het bij vorige edities van de Grinta! Ouverture Ride nog mistig en koud, dan wentelde ons peloton zich vorige zaterdag in de eerste zonnestralen van de wel heel vroeg aangekomen lente. Hierbij alvast een fotoselectie van de beste fietsdag van het voorjaar!

25/02/2019 - Tekst: Bart De Schampheleire // Foto's: Michaël Salens

Klik op de witte streepjes onderin de foto om de volgende foto te selecteren.

Tags:

Gerelateerde artikels

nieuws FOTOSPECIAL Cycling 4 Life: jubileumeditie in stijl
10/12/2018 - Bart De Schampheleire

FOTOSPECIAL Cycling 4 Life: jubileumeditie in stijl

Gisteren was Cycling 4 Life al aan zijn tiende editie toe. Van 8 tot 20 uur was de piste constant volzet en ook in de tribune en het cafetaria was het dikke ambiance, met dank aan de perfecte platenkeuze van de DJ met dienst. Finaal leverde het 14.500 euro op voor de projecten van Vélo Afrique, veel geslaagde piste-initiaties en een paar schuivertjes met gelukkig enkel schrammen en blutsen tot gevolg. Volgend jaar weer? Graag!

blog Asociaal in een Social Ride
02/07/2019 - Luc Verdoodt

Asociaal in een Social Ride

"Bruxelles s’éveille" is minder prozaïsch dan het Paris van Jacques Dutronc. De hoofdstad ligt er na een broeierige nacht nog verlaten bij, het zwerfvuil is al dagen niet opgeruimd en de automobilisten laten zich niet hinderen door verkeersregels. Pas wanneer ik de Antoine Dansaertstraat bereik, voel ik me geen alien meer op mijn koersfiets want bij de Pop-Up winkel van Rapha staat een groepje zielsverwanten klaar voor de geplande Social Ride en de koffie ruikt er heerlijk.