FOTOSPECIAL: Test Fest Zolder

Vorige zaterdag organiseerden we de eerste editie van Test Fest op het circuit van Zolder. Ondanks het wisselvallige weertje en de fikse windstoten werd het een voltreffer van formaat. Bekijk hier de foto’s en gebruik de witte balkjes onderin de foto’s om van het ene beeld naar het andere te scrollen.

11/03/2019 - Tekst: Bart De Schampheleire // Foto's: Jasper Jacobs

Tags:

Gerelateerde artikels

nieuws 24 uur op de mountainbike: de langste dag
30/04/2019 - Bart De Schampheleire

24 uur op de mountainbike: de langste dag

Het ene artikel laat zich al wat gemakkelijker schrijven dan het andere. Soms ligt het aan de inspiratie, een andere keer is het omdat een verhaal technisch ingewikkeld is en je de juiste termen niet vindt. Deze keer speelt mijn fysiek mij parten. Na mijn deelname aan de 24-uur MTB-race in Hooglede-Gits zijn mijn vingers nog zo stram dat typen tergend traag gaat en ook mijn onderrug en nek protesteren nog. Maar ach, waar je niet van dood gaat, dat maakt je sterker. Toch?

blog Asociaal in een Social Ride
02/07/2019 - Luc Verdoodt

Asociaal in een Social Ride

"Bruxelles s’éveille" is minder prozaïsch dan het Paris van Jacques Dutronc. De hoofdstad ligt er na een broeierige nacht nog verlaten bij, het zwerfvuil is al dagen niet opgeruimd en de automobilisten laten zich niet hinderen door verkeersregels. Pas wanneer ik de Antoine Dansaertstraat bereik, voel ik me geen alien meer op mijn koersfiets want bij de Pop-Up winkel van Rapha staat een groepje zielsverwanten klaar voor de geplande Social Ride en de koffie ruikt er heerlijk.