Ga samen met Grinta! op reis naar Mallorca, de Dolomieten en Italië

Grinta! neemt je dit fietsseizoen mee naar drie ultieme wielerbestemmingen: Mallorca, de Dolomieten en wielerland Italië. De inschrijving voor deze unieke fietsreizen is geopend.

10/01/2019 - Tekst: Redactie // Foto's: Grinta!

Met Grinta! naar Mallorca

Van 23 tot 30 maart 2019 vindt de eerste Grinta! fietsvakantie in samenwerking met Neckermann plaats en we trekken daarvoor naar het fietseiland bij uitstek, Mallorca. We rijden op onze eigen fietsen die vanuit de inzamelpunten in Kruishoutem, Londerzeel en Bekkevoort naar Mallorca worden getransporteerd.

Beleef de Dolomieten

De Dolomiti Experience (15 tot 22 juni) is een weergaloze ervaring voor alle deelnemers met dagelijks een onvergetelijke fietstocht in de mooiste Dolomietencols, een ongezien après bike programma (infoavonden en workshops), toeristische highlights (i.s.m. Alta Badia) en zoveel meer. Schrijf je nu in en beleef in 2019 de fietsvakantie van je dromen in de Dolomieten.

Rondje Italië

Ga de uitdaging aan en rij deze machtige etappereis: Giro di Grinta (20 tot 28 juli). Het is zeker en vast een ‘once in a lifetime bike experience’! Vanuit Milaan Bergamo trekken we richting het Gardameer. Daarna trekken we door de Dolomieten en gaan we richting de Italiaanse Alpen met de Stelvio als één van de kleppers. Tot slot fietsen we opnieuw zuidwaarts richting Lombardije. Het is een unieke beleving en uitdaging voor de gedreven wielerliefhebber.

Tags:

Gerelateerde artikels

blog Slagbomenslag Rondom Zeeland
02/10/2018 - Steven Verniers

Slagbomenslag Rondom Zeeland

Vorig jaar fietsten we tijdens de Grinta! Rondom Zeeland ride ten noorden van de Westerschelde met de Zeeuwse Leeuw Johnny Hoogerland. De hemelsluizen gingen wagenwijd open en het regende lekke banden. Yerseke bleef in de 2018 editie van Rondom Zeeland bewaard als vertrekpunt, net als de Zeeuwse bolus als ontbijt en de mosselen als recuperatiemaaltijd. De route, weersomstandigheden en Bekende Renner zagen er echter helemaal anders uit. En we ontdekten een natuurlijke vijand van het #ridetogether concept: slagbomen.