Grinta! store van de week: Bikeaholic uit Stabroek

Bikeaholic in Stabroek probeert elke klant op de beste manier te adviseren zodat hij/zij het echte fietsgeluk kan vinden. Daarom kiest deze fietsenwinkel voor merken die sterk zijn in hun doelgebied. In de showroom staan racefietsen (Eddy Merckx, Lapierre en Giant) en mountainbikes (Kona, Lapierre, Giant, Granville en Cube). Je vindt er echter ook gewone stads- en elektrische fietsen van Granville, Kona, Sparta, Giant, Johnny Loco en Oxford. Zelf een exclusieve fiets samenstellen, is perfect mogelijk.

25/07/2017 - Tekst: Redactie // Foto's: Thomas De Boever, Ruth Wytinck, David Stockman

Gepaste fietskledij behoort ook tot het gamma van Bikeaholic: Endura, Maloja, Zimtstern en ION zijn enkele mooie namen die hier terug te vinden zijn. Verder verkoopt de winkel helmen van Carrera, 661, Endura en RH+. De schoenen komen van Giro, Northwave en 661. Maar ook voor andere fietsonderdelen en -accessoires van grote merken kunt u hier terecht.

Het Bikeaholic-team heeft een open werkplaats waarin fietsen van elk merk onderhouden en hersteld kunnen worden. Snelheid en professionaliteit zijn de twee grote troeven waarmee de winkel kan uitpakken. Bikeaholic kiest voor gezelligheid en een persoonlijke aanpak.

Koers kijken, napraten, magazines inzien of een selectie heerlijke biertjes. Welcome to the candystore! BikeAholic: de fietsrevolutie.

bikeaholic
Abtsdreef 13
2940 Stabroek

T +32 3 25 25 700
[email protected]
www.bikeaholic.be

Openingsuren:
ma-wo 9:00 - 12:00 / 13:00 - 18:00
za 9:00 - 17.00
gesloten op donderdag en zondag

Tags:

Gerelateerde artikels

nieuws Dit is de Grinta! store van deze week: Minne Sport
16/09/2018 - Redactie

Dit is de Grinta! store van deze week: Minne Sport

Bij Minne Sport vind je 'net dat fietsje meer'. De zaak helpt je graag in de zoektocht naar de droomfiets. Het maakt daarbij niet uit of het om een racefiets, mountainbike, trekkingfiets, kinderfiets, vouwfiets of stadsfiets gaat. Bij Minne Sport kun je kiezen tussen verschillende topmerken: S-Works, Specialized, Ridley, Koga, Flyer, Thompson, Batavus en Victoria. Naast fietsen vind je een ruim assortiment fietskledij, -onderdelen en accessoires. Wie verder wil komen is in Ieper dus aan het juiste adres.