Grinta! store van de week: BVBA Van Den Hauwe uit Melle

De fietsenzaak van Luc Van den Hauwe in het Oost-Vlaamse Melle bestaat reeds sinds 1921 maar het is 21 jaar geleden dat Luc de zaak overnam en een tandje bijschakelde. Nu staat Fietsen Van den Hauwe voor een fietsspeciaalzaak met een ruim aanbod aan fietsen, onderdelen en accessoires en met een voortreffelijke service na verkoop.

04/02/2018 - Tekst: Redactie // Foto's: Thomas De Boever, Ruth Wytinck, David Stockman

Fietsen doe je met de juiste fiets en op een goede manier. Bij Fietsen Van den Hauwe zit je gebeiteld voor to the point advies. Zo kan je er terecht voor een bikefitting zodat je correct op je tweewieler zit. Fietsen Van den Hauwe is een Shimano Service Center, gaat prat op een snelle reparatiedienst en biedt ook een carbonhersteldienst aan.

Naast de sportieve fiets (gaande van race-fietsen over tijdrit fietsen tot mountainbikes) vind je bij Fietsen Van den Hauwe ook stadsfietsen, plooifietsen, kinderfietsen én ook een groot aanbod aan elektrische fietsen. Als uitsmijter verdeelt Fietsen Van den Hauwe ook de bijzondere high end race-fietsen van het Britse Ted Wood. Kortom: er is voor elk wat wils!

FIETSEN VAN DEN HAUWE

Brusselsesteenweg 264
9090 Melle

T +32 9 252 13 14
info@vandenhauwe.be
www.vandenhauwe.be

Openingsuren:
di-vr 9:00 - 12:00 / 13:30 - 18:30
za 9:00 - 18:00
gesloten op maandag en zondag

Tags:

Gerelateerde artikels

nieuws Giant Tour Ride 2019: Giant-peloton trekt vanuit Nederland naar Tourstad Brussel
28/06/2019 - Redactie

Giant Tour Ride 2019: Giant-peloton trekt vanuit Nederland naar Tourstad Brussel

Giant zorgt met haar Tour Ride 2019 voor dé sportieve opmaat naar de Tour de France. Daags voor de Grand Départ stapt een peloton van ruim twintig fanatiekelingen bij het kantoor van Giant in Lelystad op de fiets om vervolgens circa driehonderd kilometer naar het zuiden te trappen. In finishplaats Brussel is er een Meet & Greet met het CCC Team. Ook deelnemen? Marianne Vos en Laurens ten Dam verloten komend weekend de laatste twee starttickets.

nieuws Het verhaal achter Martini Ciclismo: een verhaal van maatwerk
31/10/2019 - Bart De Schampheleire

Het verhaal achter Martini Ciclismo: een verhaal van maatwerk

Overal waar Tom Boonen in het voorbije anderhalf jaar op de fiets opdook, verscheen hij in de outfit van Martini Ciclismo. Een fabelachtig mooie outfit die ontelbaar veel fietsers maar wat graag in de kast zouden hebben, al zal het voor de meesten bij een droom blijven. Frank Symons is de motor achter Martini Ciclismo. Met hem hebben we het over het project zelf, maar ook over die schitterende outfit en de fietsen die bij het project horen.