Grinta! store van de week: Covemaeker & Co uit Oostvleteren

Ons fietsassortiment bestaat uit racefietsen, mountainbikes, stadsfietsen en elektrische fietsen. We pakken graag uit met alle top- merken: Bianchi, Wilier, Pinarello, Colnago, De Rosa, Flyer, Batavus en Venturelli. Onze specialiteiten zijn Italiaanse racefietsen en afmontage à la carte.

13/06/2017 - Tekst: Redactie // Foto's: Thomas De Boever, Ruth Wytinck, David Stockman

We bieden een ruime keuze aan accessoires aan: van schoenen, helmen en brillen tot onderhoudsproducten en sportvoeding.

U krijgt van ons professioneel advies en we zorgen ervoor dat u perfect op de fiets zit door de uitmeting met ons Bike fitting-meetsysteem.

Onze uitstekende en betrouwbare service en dienst-na-verkoop zijn onze grootste troeven. Alle herstellingen worden dan ook door de gediplomeerde zaakvoerder uitgevoerd die zich constant laat bijscholen. Uw fiets wordt met de beste zorgen afgeleverd of hersteld. Onze ruim 10 jaar professionele ervaring zorgt ervoor dat u bij ons aan het juiste adres bent.

Covemaecker & co

Hendrik Deberghstraat 43
8640 Oostvleteren

T +32 57 40 03 15
[email protected]
www.covemaecker.be

Openingsuren:
di-vr 9:00 - 12:00 / 13:30 - 18:30
za 9:00 - 12:00 / 13:30 - 17:00
of op afspraak
gesloten op maandag en zondag

Tags:

Gerelateerde artikels

nieuws Grinta! store van de week: Van Eyck Sport uit Dadizele
11/02/2018 - Redactie

Grinta! store van de week: Van Eyck Sport uit Dadizele

Van Eyck Sport Dadizele heeft op vrij korte tijd naam gemaakt als West-Vlaamse tak van de bekende fietsenzaak met hoofdzetel in Aalst. Opvallend veel bezoekers spreken Frans. De winkel is dan ook uitstekend gelegen voor klanten uit Henegouwen en het noorden van Frankrijk. Naast de vele fietsen vindt u ook kledij, helmen, brillen, schoenen, onderdelen, accessoires en een uitgebreid gamma sportvoeding tegen uiterst scherpe prijzen.