Grinta! store van de week: Delta Bikes uit Oostkamp

Delta Bikes in Oostkamp staat al meer dan 25 jaar garant voor een ruim aanbod aan kwaliteitsfietsen en een uitstekende service. Geen vraag of inspanning is te veel voor het enthousiaste team van Delta Bikes. Hun missie: aandachtig luisteren en U dan begeleiden naar de juiste aankoop.

25/03/2018 - Tekst: Redactie // Foto's: Thomas De Boever, Ruth Wytinck, David Stockman

Delta Bikes is gespecialiseerd in de verkoop en herstelling – ook carbonkaders – van racefietsen van de topmerken Pinarello, Trek en Scott. Maar U kunt er ook terecht voor stadsfietsen van die laatste twee merken, alsook van Batavus. Bovendien heeft U bij Delta Bikes keuze uit een ruim gamma e-bikes, waaronder die van het Zwitserse topmerk Flyer.

Bent U op zoek naar mooie én degelijke fietskledij? Dan bent u bij Delta Bikes aan het juiste adres. De winkel beschikt over een ruim aanbod aan kledij en accessoires van het merk Castelli, waaronder een wieleroutfit met eigen logo.

Gelegen in het mooie Brugse Ommeland, verhuurt Delta Bikes fietsen om de regio mee te verkennen. Leuk extraatje: U kunt een rijkelijk gevulde picknickmand bestellen!

Slagzin zou kunnen zijn: “De fietswinkel voor iedereen” of “De fietswinkel met oog en oor voor alles”

Delta Bikes

Kortrijksestraat 141
8020 Oostkamp

T 050 82 61 69
info@deltabikes.be
http://deltabikes.be/#

Openingsuren:
Ma. 13u30 – 18u30
Di. 8u30 – 18u30
Wo. 8u30 – 18u30
Do. 8u30 – 18u30
Vr. 8u30 – 18u30
Za. 8u30 – 17u00
Zo. Gesloten

Tags:

Gerelateerde artikels

nieuws Ostende koerst organiseert het Europees Kampioenschap Fixed gear
19/05/2017 - Senne Verhaeghe

Ostende koerst organiseert het Europees Kampioenschap Fixed gear

Op 2 en 3 september vindt het Europaase Kampioenschap Fixed Gear (dus voorbehouden voor fietsen met één versnelling, ‘vaste pignon’ en zonder remmen) plaats in Oostende. Samen met de Duitse organisatie Rad Race slaagde Ostende koerst erin de wedstrijd naar de kust te halen. Fixed Gear Bikes winnen de laatste jaren enorm aan populariteit, niet in het minst in grootsteden als New York en Londen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat alle tweehonderd plaatsen in de mannenrace al volzet zijn.