Grinta! store van de week: Fietsen Gaethofs uit Herk-de-Stad

Bij Fietsen Gaethofs in Herk-de-Stad wil men net dat beetje meer zijn voor de klant, met name door op allerlei manieren extra service te verlenen. Niet voor niets is de bedrijfsslogan ‘Fietsen Gaethofs… Daar mag je meer van verwachten’.

25/02/2018 - Tekst: Redactie // Foto's: Fietsen Gaethofs

Met meer dan 400 vierkante meter aan showroom met de laatste fietsmodellen van ruim 10 topmerken heeft Fietsen Gaethofs een zeer uitgebreide collectie. Er is aanbod voor allerlei type fietsers. Niet alleen voor de sportievelingen, maar ook voor onder meer trekkingfietsers, stadsfietsers, kinderen en forenzen. Fietsen Gaethofs positioneert zich tevens als e-bikespecialist. De zaak heeft elektrische mountainbikes en racefietsen, reguliere e-bikes en nog snellere speed pedelecs. Daaromheen biedt Fietsen Gaethofs een collectie van bijbehorende accessoires en uitrusting.

Persoonlijk advies
Bij de aankoop van een nieuwe fiets laat het team van Fietsen Gaethofs klanten niet alleen staan. De specialisten helpen en adviseren graag, zodat mensen met de perfecte fiets naar huis gaan. Er wordt, zo belooft Fietsen Gaethofs, de tijd genomen om alle opties te overlopen. Bij twijfel tussen meerdere modellen zijn testritten mogelijk. Er is namelijk een uitgebreide collectie aan testfietsen beschikbaar. Fietsen Gaethofs adviseert tevens over de fietspositie.

Onderhoud en reparatie in eigen werkhuis
Het bedrijf beschik over een moderne werkplaats en een team van geschoolde techniekers. Zij staan klaar om fietsen tot in de puntjes te onderhouden en te herstellen. Klanten die wachten tijdens onderhoud krijgen een tas koffie. Duurt het wat langer, dan wordt een vervangende (leen)fiets aangeboden. Fietsen Gaethofs organiseert zo nu en dan praktische workshops en demo’s, zodat mensen zelf aan de slag kunnen.

Opendeurweekend
Geïnteresseerd in Fietsen Gaethofs? Ga dan op zaterdag 3 en/ of zondag 4 maart naar het bedrijf toe. Dat weekend zijn er de opendeurdagen. Bezoekers kunnen de hierboven genoemde service verwachten. Daarnaast zijn er speciale acties (een gratis fietsendrager van Thule bij aankoop van 2 e-bikes), is er een wedstrijd en is er een tijdelijke outletshop met koopjes.

Fietsen Gaethofs

Openingsuren

  • Dinsdag: 9u – 12u en 13u – 19u
  • Woensdag: 9u – 12u en 13u – 18u
  • Donderdag: 9u – 12u en 13u – 19u
  • Vrijdag: 9u – 12u en 13u – 18u
  • Zaterdag: 9u – 17u
  • Zondag en maandag: gesloten

Tags:

Gerelateerde artikels

nieuws Dit is de Grinta! store van deze week: Fashion For Cycling
26/08/2018 - Redactie

Dit is de Grinta! store van deze week: Fashion For Cycling

In 2003 begonnen Cindy Van Eyck en Luc Watté met Fashion for Cycling in Aalter, daar kwam in 2009 een nieuw filiaal in het hart van de Vlaamse Ardennen bij. Met hun jarenlange ervaring in de fietswereld zijn ze de geknipte personen om een fietswinkel uit te baten. Alhoewel, fietswinkel... Fashion for Cycling is eigenlijk geen fietswinkel, want fietsen zal je er niet vinden. Wel een uitgebreid assortiment aan fietsmode en accessoires.