Grinta! store van de week: Fietsen Godefroot uit Deurle

Fietsen Godefroot mag zich terecht de fietsenspeciaalzaak van de streek noemen.

17/10/2017 - Tekst: Redactie // Foto's: Thomas De Boever, Ruth Wytinck, David Stockman

In onze stijlvolle winkel kan de klant immers kiezen uit een heel breed assortiment dat bestaat uit stadsfietsen, stadshybrides, hybrides, racefietsen, mountainbikes en crossfietsen. Uit het gamma racefietsen lichten we toppers als Ridley, Look, Pinarello, Merckx, Cube, Kuota en Trek. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor alle noodzakelijke accessoires en kledij.

In onze professionele werkplaats zorgt een zeer degelijk team van vijf mecaniciens voor het onderhoud en de reparatie van uw fiets. Bij ons is uw fiets ook welkom in de indoor bikewash. Zo wordt hij perfect gewassen. Onze ophaaldienst komt uw te repareren fiets ophalen. We hebben ook diverse testzadels om u te helpen de juiste keuze te maken en lenen u een vervangfiets indien u te lang op een nieuwe fiets moet wachten.

Fietsen Godefroot, met 30 jaar ervaring, geeft u steeds een gratis eerste servicebeurt als u een nieuwe fiets aankoopt!

Fietsen Godefroot

Xavier De Cocklaan 36
9831 Deurle

T +32 9 282 54 96
F +32 9 282 35 75
[email protected]
www.fietsengodefroot.be

Openingsuren:
ma en wo-vr 9:00 - 12:00 / 13:00 - 19:00
za 9:00 - 12:00 / 13.00 - 18.00
gesloten op dinsdag en zondag

Tags:

Gerelateerde artikels

dossiers Hoe Liv met haar Women’s Event fietsende vrouwen inspireert...
05/06/2018 - Redactie

Hoe Liv met haar Women’s Event fietsende vrouwen inspireert...

Wat als je nog nooit op een racefiets of mountainbike hebt gereden of een duwtje in de rug wel kunt gebruiken? Het Liv Women’s Event is dan een ideale plek. Afgelopen zaterdag (2 juni), tijdens de eerste editie van deze wieler- en mountainbikehappening, kregen honderd fietsende vrouwen een pak tips. En daar bleef het niet bij: uiteraard sprongen de sportievelingen op de fiets voor een rit. Een verslag.