Grinta! store van de week: Fietsen Godefroot uit Deurle

Fietsen Godefroot mag zich terecht de fietsenspeciaalzaak van de streek noemen.

17/10/2017 - Tekst: Redactie // Foto's: Thomas De Boever, Ruth Wytinck, David Stockman

In onze stijlvolle winkel kan de klant immers kiezen uit een heel breed assortiment dat bestaat uit stadsfietsen, stadshybrides, hybrides, racefietsen, mountainbikes en crossfietsen. Uit het gamma racefietsen lichten we toppers als Ridley, Look, Pinarello, Merckx, Cube, Kuota en Trek. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor alle noodzakelijke accessoires en kledij.

In onze professionele werkplaats zorgt een zeer degelijk team van vijf mecaniciens voor het onderhoud en de reparatie van uw fiets. Bij ons is uw fiets ook welkom in de indoor bikewash. Zo wordt hij perfect gewassen. Onze ophaaldienst komt uw te repareren fiets ophalen. We hebben ook diverse testzadels om u te helpen de juiste keuze te maken en lenen u een vervangfiets indien u te lang op een nieuwe fiets moet wachten.

Fietsen Godefroot, met 30 jaar ervaring, geeft u steeds een gratis eerste servicebeurt als u een nieuwe fiets aankoopt!

Fietsen Godefroot

Xavier De Cocklaan 36
9831 Deurle

T +32 9 282 54 96
F +32 9 282 35 75
[email protected]
www.fietsengodefroot.be

Openingsuren:
ma en wo-vr 9:00 - 12:00 / 13:00 - 19:00
za 9:00 - 12:00 / 13.00 - 18.00
gesloten op dinsdag en zondag

Tags:

Gerelateerde artikels

nieuws Dit is de Grinta! store van de week: Math Salden
11/08/2018 - Redactie

Dit is de Grinta! store van de week: Math Salden

Math Salden is een begrip. Al sedert de gouden jaren zestig is de fietsspeciaalzaak in het Nederlandse Limbricht actief. Reeds decennialang komen liefhebbers van de fiets, en bovenal van de racefiets, er langs om zich te vergapen aan de mooiste spullen die de wielersport te bieden heeft. Math Salden was de founding father, sinds 2004 coördineert zoon Ralph de winkel en een enthousiaste crew medewerkers die de klant met raad en daad bijstaat.

nieuws Greg Van Avermaet lanceert eigen koffiemerk
22/10/2018 - Frederik Backelandt

Greg Van Avermaet lanceert eigen koffiemerk

'GVA Coffee’ heet het nieuwe koffiemerk van Greg Van Avermaet. De olympische kampioen is een liefhebber van het zwarte goud en is een geoefend thuisbarista. Grinta!’s Coppi Koffie Ride bleek de ideale gelegenheid om in de fietswinkel VeloLoft zijn nieuwe koffie voor te stellen. GVA Coffee komt in drie soorten: Gold, Puncheur en RBX, al naargelang je smaakvoorkeur. Wie weet komt er in 2019 de variant ‘Flanders’ bij…