Grinta! store van de week: Minne Sport uit Ieper

Bij Minne Sport vindt je "net dat fietsje meer". We helpen jou graag bij de zoektocht naar jouw droomfiets. Of het nu een racefiets, mountainbike, trekkingfiets, kinderfiets, vouwfiets of stadsfiets is: bij Minne Sport vind je het allemaal. Je kan er kiezen tussen verschillende topmerken: S-Works, Specialized, Ridley, Koga, Flyer, Thompson, Batavus en Victoria. Naast fietsen vind je ook een heel ruim assortiment fietskledij, -onderdelen en accessoires. Wie zich wil informeren of wie overweegt een e-bike aan te schaffen, is in Ieper dus aan het juiste adres.

26/09/2017 - Tekst: Redactie // Foto's: Thomas De Boever, Ruth Wytinck, David Stockman

Rik, Ria, Koen, Katrien en Julie staan de klant met raad en daad bij. Niet alleen omtrent fietsonderdelen, -kledij en accessoires maar uiteraard ook bij de keuze en aankoop van jouw droomfiets. Of het nu een racefiets, mountainbike, trekkingfiets, kinderfiets, vouwfiets of stadsfiets is: bij Minne Sport hebben ze het allemaal. Je vindt er topmerken als Specialized, Ridley, Koga, Flyer, Thompson, Batavus en Kettler.

In de loop der jaren zette Minne Sport steeds zwaarder in op e-bikes. Wie zich wil informeren of wie overweegt een e-bike aan te schaffen, is in Ieper dus aan het juiste adres.

Minne Sport

Zwaanhofweg 13
8900 Ieper

T +32 57 48 83 30
info@minnesport.be
www.minnesport.be

Openingsuren:
di-vr 9:00 - 18:30
za 9:00 - 17:30 g
gesloten op maandag en zondag

Tags:

Gerelateerde artikels