Grinta! store van de week: Peloton Bike Store uit Kampenhout

Een fiets kopen doet u niet zomaar ... U wilt toch niets minder dan dé perfecte fiets?

05/09/2017 - Tekst: Redactie // Foto's: Thomas De Boever, Ruth Wytinck, David Stockman

Bij Peloton Bike Store in Kampenhout krijgt u de juiste dienstverlening, service en advies om de juiste fiets, accessoires en onderdelen te vinden. Zo wordt iedere klant opgemeten vooraleer hij of zij een tweewieler koopt. Bovendien is iedereen welkom in deze zaak voor herstellingen en onderhoud. Peloton Bike Store gaat enkel en alleen voor supertevreden klanten!

De topmerken in deze fietswinkel? Kask, Diadora, Rafa’l, Giordana, Biotex, Edco, Most, Stevens en Pinarello! Meer uitleg is er niet nodig bij dit Italiaanse merk van high-end racefietsen. Bij Stevens Bikes is de collectie veel breder dan enkel het sportieve gamma: naast de racefietsen en mountainbikes bestaat het aanbod uit stadsfietsen, kinderfietsen en e-bikes. Wat u ook nodig heeft, het team achter deze zaak vindt altijd wel een Stevens die bij u past. Naast de ‘huis- merken’ werkt de fietsenwinkel samen met merken zoals Shimano, Campagnolo, PRO, Blackburn en talloze anderen!

Bij Peloton Bike Store bent u altijd een kopman!

Peloton Bike Store

Vekestraat 29 Unit B8
1910 Kampenhout

T +32 16 84 74 91
kopman@pelotonbikestore.be
www.pelotonbikestore.be

Openingsuren:
ma-vr 10:00 - 18:00
do 10:00 - 19:00

za 10:00 - 17:00
gesloten op maandag en zondag

Tags:

Gerelateerde artikels

nieuws Wellens en De Gendt zijn weer op avontuur
23/11/2019 - Bart De Schampheleire

Wellens en De Gendt zijn weer op avontuur

Tim Wellens en Thomas De Gendt zijn niet alleen ploegmaats bij Lotto-Soudal, het zijn ook twee wielerprofs die de liefde voor de fiets na al die jaren op de trappers nog niet zijn kwijtgeraakt. Om het seizoen 2018 af te sluiten besloten de twee boezemvrienden na de Ronde van Lombardije samen terug naar huis te fietsen. En aangezien ze zich op die roadtrip zo goed geamuseerd hadden, zetten ze voor dit najaar een nieuwe expeditie op poten. Al loopt die minder voorspoedig dan verhoopt…