Grinta! store van de week: Rudyco BVBA uit Hamme

Rudy, Veronique en werknemers van Bicycles Rudyco uit Hamme vieren dit jaar hun 25e verjaardag. Ze verwelkomen u graag in hun Specialized Elite Shop en geven graag advies om de fiets van uw dromen te vinden. De winkel draagt kwaliteit en service en dienst na verkoop hoog in het vaandel. Men neemt er ruim de tijd om samen met de klant de juiste fiets te kiezen uit het ruime assortiment.

19/05/2017 - Tekst: Senne Verhaeghe // Foto's: Thomas De Boever

Het merk Rudyco keert dit jaar terug in hun gamma om zo hun jubileum te vieren. De fietsen van in de beginjaren van de winkel keren terug, alsook eigen tenues. De fiets kan ook worden aangepast aan de voorkeur van de klant.

De winkel wil vernieuwend zijn. De Body Geometry Fit ruimte dient om uw fietspositie perfect aan te passen aan uw lenigheid. Daarbovenop kan je bij Rudyco een breed gamma aan racefietsen en verschillende mountainbikes van Specialized testen. Zowel vrouwen als mannen vinden hier wat ze willen.

Tags:

Gerelateerde artikels

nieuws Grinta! store van deze week: Minne Sport
04/04/2021 - Redactie

Grinta! store van deze week: Minne Sport

Bij Minne Sport in Ieper staat men voor een persoonlijk aanpak en advies op maat. En dat loont, want Minne Sport werd eerder verkozen tot 'Tweewielerwinkel van het jaar'! Elk type fietser wordt in zijn of haar zoektocht stap voor stap begeleid. Iedereen die bij Minne Sport een fiets koopt wordt eerst gemeten – een zogenaamde 'bikefit' – waardoor de fiets je als gegoten zit. Bovendien kun je alle fietsen testen op een afgesloten testparcours.