Grinta! store van de week: Rudyco BVBA uit Hamme

Rudy, Veronique en werknemers van Bicycles Rudyco uit Hamme vieren dit jaar hun 25e verjaardag. Ze verwelkomen u graag in hun Specialized Elite Shop en geven graag advies om de fiets van uw dromen te vinden. De winkel draagt kwaliteit en service en dienst na verkoop hoog in het vaandel. Men neemt er ruim de tijd om samen met de klant de juiste fiets te kiezen uit het ruime assortiment.

19/05/2017 - Tekst: Senne Verhaeghe // Foto's: Thomas De Boever

Het merk Rudyco keert dit jaar terug in hun gamma om zo hun jubileum te vieren. De fietsen van in de beginjaren van de winkel keren terug, alsook eigen tenues. De fiets kan ook worden aangepast aan de voorkeur van de klant.

De winkel wil vernieuwend zijn. De Body Geometry Fit ruimte dient om uw fietspositie perfect aan te passen aan uw lenigheid. Daarbovenop kan je bij Rudyco een breed gamma aan racefietsen en verschillende mountainbikes van Specialized testen. Zowel vrouwen als mannen vinden hier wat ze willen.

Tags:

Gerelateerde artikels

nieuws Dit is de Grinta! store van de week: Math Salden
11/08/2018 - Redactie

Dit is de Grinta! store van de week: Math Salden

Math Salden is een begrip. Al sedert de gouden jaren zestig is de fietsspeciaalzaak in het Nederlandse Limbricht actief. Reeds decennialang komen liefhebbers van de fiets, en bovenal van de racefiets, er langs om zich te vergapen aan de mooiste spullen die de wielersport te bieden heeft. Math Salden was de founding father, sinds 2004 coördineert zoon Ralph de winkel en een enthousiaste crew medewerkers die de klant met raad en daad bijstaat.