Grinta! store van de week: Van Eyck Sport uit Geel

Bij Van Eyck Sport Geel vindt een fietser alles wat hij of zij nodig heeft om volop te kunnen genieten van zijn of haar favoriete hobby. De winkel werd in 2014 vernieuwd en beschikt nu over een oppervlakte van maar liefst 1200 m², gelegen op 5 minuten van de E313 en dichtbij het centrum van Geel.

04/03/2018 - Tekst: Redactie // Foto's: Thomas De Boever, Ruth Wytinck, David Stockman

Bij Van Eyck Sport Geel vind je een uitgebreid assortiment aan racefietsen, stadsfietsen en mountainbikes. Je kunt er bovendien rekenen op een team van professionele medewerkers die je met raad en daad bijstaan. Ook voor een herstelling of onderhoud van de fiets kun je steeds in de winkel terecht.

Van Eyck Sport Geel biedt ook een ruime keuze aan fietsmateriaal en fietskledij van bekende kwaliteitsmerken zoals Castelli, Assos, Sportful, Vermarc en Zero RH+. Goed om weten: deze fietswinkel aanvaardt eco-cheques voor alle aankopen.

Van Eyck Sport
Waterstraat 31, 2440 Geel
T +32 14 58 93 17
F +32 14 56 03 65
geel@vaneycksports.com

Openingsuren
ma, wo-vr 10:00 - 18:30
za 9:00 - 17:00
gesloten op dinsdag en zondag

Tags:

Gerelateerde artikels

nieuws Vijf tips voor de woonwerkfietser
16/11/2018 - Roel van Schalen

Vijf tips voor de woonwerkfietser

Je staat op in het donker en je komt thuis in het donker: die tijd van het jaar is het. De fietsende forens heeft dan wel het geluk dat hij altijd lekker wakker gewaaid op zijn werk aankomt en een gezond lijf overhoudt aan zijn dagelijkse ritten heen en weer, toch is het niet altijd even gemakkelijk om kou en ochtenddauw monter tegemoet te treden. Vandaar dat we een paar tips geven om het pendelen afwisselend, gemakkelijk en veilig te houden.