Grinta! store van de week: Van Eyck Sport uit Sint-Pauwels

Van Eyck Sport Sint-Pauwels is de jongste telg van de bekende fietsenzaak met hoofdzetel in Aalst. Sinds april 2014 vult de winkel een blinde vlek op die Van Eyck nog had in het Waasland en een deel van de provincie Antwerpen. Enkele medewerkers verhuisden van de andere filialen naar Sint-Pauwels zodat de professionele dienstverlening waarvoor Van Eyck bekend staat onmiddellijk kon worden aangeboden. Bovendien krijgen de medewerkers en fietsherstellers regelmatig bijscholing, zodat ze op de hoogte blijven van de recentste ontwikkelingen.

17/03/2018 - Tekst: Redactie // Foto's: Thomas De Boever, Ruth Wytinck, David Stockman

Het concept van de andere filialen werd ook in Sint- Pauwels geïmplementeerd. ‘Total Concept for Cycling’ betekent dat u naast de vele fietsen ook kledij, helmen, brillen, schoenen, onderdelen, accessoires en een uitgebreid gamma sport- voeding vindt tegen uiterst scherpe prijzen.

Van Eyck heeft ook een webshop waarop dagelijks nieuwe producten worden aangeboden.

Van Eyck Sport

Potterstraat 125
9170 Sint-Pauwels

T +32 3 766 02 72
[email protected]
www.vaneycksports.be

Openingsuren:
ma, wo-vr 10:00 - 18:00
za 9:30 - 18:00
gesloten op dinsdag en zondag

Tags:

Gerelateerde artikels

nieuws Vandaag in de Tour: dynamiet in de Pyreneeën
25/07/2018 - Frederik Backelandt

Vandaag in de Tour: dynamiet in de Pyreneeën

De zeventiende Touretappe wordt voor het peloton een korte maar explosieve confrontatie met de Pyreneeënreuzen. Slechts 65 (!) km wordt er vandaag gekoerst, tussen Bagnères-de-Luchon en de top van de Col du Portet. Hier vind je het fotoverslag van onze verkenning van de korste Touretappe over drie Pyreneeëncols… Het volledige verslag lees en bekijk je in het Tourkrantje dat gratis bij de zomereditie van Grinta! zit.