Grinta! store van de week: Van Eyck Sport uit Sint-Pauwels

Van Eyck Sport Sint-Pauwels is de jongste telg van de bekende fietsenzaak met hoofdzetel in Aalst. Sinds april 2014 vult de winkel een blinde vlek op die Van Eyck nog had in het Waasland en een deel van de provincie Antwerpen.

20/01/2019 - Tekst: Redactie // Foto's: Thomas De Boever, Ruth Wytinck, David Stockman

Enkele medewerkers verhuisden van de andere filialen naar Sint-Pauwels zodat de professionele dienstverlening waarvoor Van Eyck bekend staat onmiddellijk kon worden aangeboden. Bovendien krijgen de medewerkers en fietsherstellers regelmatig bijscholing, zodat ze op de hoogte blijven van de recentste ontwikkelingen.

Het concept van de andere filialen werd ook in Sint- Pauwels geïmplementeerd. ‘Total Concept for Cycling’ betekent dat u naast de vele fietsen ook kledij, helmen, brillen, schoenen, onderdelen, accessoires en een uitgebreid gamma sport- voeding vindt tegen uiterst scherpe prijzen.

Van Eyck heeft ook een webshop waarop dagelijks nieuwe producten worden aangeboden.

Van Eyck Sport

Openingsuren

  • Maandag, woensdag - vrijdag: 10:00 - 18:00 uur
  • Zaterdag: 9:30 - 18:00 uur
  • Gesloten op dinsdag en zondag

Tags:

Gerelateerde artikels

nieuws Elektrische fiets is kaskraker, ook in Nederland
01/03/2019 - Redactie

Elektrische fiets is kaskraker, ook in Nederland

De gunstige economie, de lange zomerse periode en toegenomen interesse in e-bikes hebben de Nederlandse fietsbranche in 2018 geen windeieren gelegd. De omzet uit de verkoop van nieuwe fietsen steeg 25 procent ten opzichte van 2017 en bedroeg voor het eerst meer dan 1 miljard euro. Daarnaast werden voor het eerst in vier jaar weer meer dan 1 miljoen fietsen verkocht, zo blijkt uit de cijfers van RAI Vereniging, BOVAG en onderzoeksbureau GfK.

nieuws Met Grinta! naar "d'Ardennen"
12/11/2018 - Frederik Backelandt

Met Grinta! naar "d'Ardennen"

Van 3 tot 5 mei 2019 trekken we er een weekendje op uit naar de Ardennen. Eén week na Luik-Bastenaken-Luik strijken we neer bij Le Coffee Ride in Coo-Stavelot. Jij kan er, samen met je fietsvrienden of -vriendinnen, bij zijn. Le Coffee Ride wordt de uitvalsbasis voor enkele Ardennenritten in het zog van de Grinta!-crew. Ontvang uit eerste hand enkele fietstips en praat 's avonds, bij de barbecue, gezellig na over de voorbije fietsdag! Op zondag sluiten we het weekend af met deelname aan de Philippe Gilbert Classic! Schrijf je nu in, de plaatsjes zijn beperkt!