Grinta! store van deze week: Minne Sport

Bij Minne Sport in Ieper staat men voor een persoonlijk aanpak en advies op maat. En dat loont, want Minne Sport werd eerder verkozen tot 'Tweewielerwinkel van het jaar'! Elk type fietser wordt in zijn of haar zoektocht stap voor stap begeleid. Iedereen die bij Minne Sport een fiets koopt wordt eerst gemeten – een zogenaamde 'bikefit' – waardoor de fiets je als gegoten zit. Bovendien kun je alle fietsen testen op een afgesloten testparcours.

04/04/2021 - Tekst: Redactie // Foto's: Grinta!

Minne Sport bestaat al sinds 1946 en teert dus op een jarenlange ervaring, die overgedragen werd van opa op zoon en nu op kleinzoon en -dochter. Het is dus een op en top familiezaak, waar ze gaan voor een persoonlijke aanpak, topmerken en een goede service.

Aan keuze ook geen gebrek bij Minne Sport. Je kunt er kiezen uit een groot aanbod fietsen van diverse topmerken als S-Works, Specialized, Ridley, Koga, Flyer, Riese & Muller, Victoria, Klever, Thompson. Naast fietsen vind je er een heel ruim assortiment fietskledij, -onderdelen en -accessoires. En wie zich wil informeren of wie overweegt een e-bike aan te schaffen, is in Ieper ook aan het juiste adres.

Minne Sport

  • Zwaanhofweg 13, 8900 Ieper
  • Telefoon: 057 48 83 30
  • E-mail: info@minnesport.be
  • Website: www.minnesport.be

Openingstijden

  • Dinsdag: 9:00 - 18:30 uur
  • Woensdag: 9:00 - 18:30 uur
  • Donderdag: 8:00-12:00 uur
  • Vrijdag: 9:00 - 18:30 uur
  • Zaterdag: 9:00 - 17:30 uur
  • Zondag en maandag: gesloten

Tags:

Gerelateerde artikels

nieuws Corona doet afscheidswedstrijden Frederik Van Lierde in de soep draaien
21/08/2020 - Joyce Verdonck

Corona doet afscheidswedstrijden Frederik Van Lierde in de soep draaien

In Grinta! 81 brengen we een eerbetoon aan triatleet Frederik Van Lierde die aan zijn afscheidsjaar bezig is. Helaas in het in deze coronatijden niet eenvoudig om een up-to-date artikel te plaatsen in een magazine. Twee dagen nadat Grinta! in druk ging, kwam het nieuws dat de allerlaatste wedstrijd van Van Lierde geannuleerd werd. Van Lierde wou afzwaaien in Ironman Nice in oktober, ‘zijn’ Nice, want hij won er al vijf keer. Hij droomde van een zesde zege om in schoonheid een punt te zetten achter zijn carrière.

nieuws Grinta! biedt exclusieve tickets aan voor prachtige cyclo Rondje Biesbosch
11/07/2020 - Redactie

Grinta! biedt exclusieve tickets aan voor prachtige cyclo Rondje Biesbosch

Fietsen in Zeeland (NL) geeft altijd dat heerlijke vakantiegevoel. En dat moeten de heren van het pas opgerichte eventbureau ‘Count Me In’ ook gedacht hebben. Na hun succesvolle formule ‘Rondje Spijkenisse’ komen ze nu met ‘Rondje Biesbosch’ op zondag 2 augustus. De prachtige toertocht was in een mum van tijd uitverkocht, maar GRINTA! mag nu nog exclusief de laatste tickets aanbieden. Snel zijn is de boodschap!